Αρχική Exclude Έκτη συνεχόμενη ημέρα κακοκαιρίας -Πρόγνωση για Αττική, Εύβοια

Έκτη συνεχόμενη ημέρα κακοκαιρίας -Πρόγνωση για Αττική, Εύβοια

Έκτη συνεχομένη ημέρα κακοκαιρίας

Έκτη συνεχομένη ημέρα κακοκαιρίας στη χώρα, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr.

Έκτη συνεχομένη ημέρα κακοκαιρίας και βροχές και καταιγίδες αναμένονται έως το βράδυ της Δευτέρας 11/10. Κατά κύριο λόγο σε Μακεδονία, Θράκη, Ανατολική Θεσσαλία, Στερεά, Πελοπόννησο, Αιγαίο και Κρήτη. Πιθανότητα χαλαζοπτώσεων υπάρχει κυρίως για τη Στερεά, την Πελοπόννησο, τη Χαλκιδική και το Βόρειο Αιγαίο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ισχυρά φαινόμενα αναμένονται τόσο στην Αττική όσο και στην Εύβοια.

Έκτη συνεχομένη ημέρα κακοκαιρίας

Από το βράδυ της Δευτέρας 11/10 έως το πρωί της Τρίτης 12/10 ισχυρά φαινόμενα και ενδεχομένως χαλαζοπτώσεις θα σημειωθούν στο Ιόνιο. Επίσης, στα δυτικά και νοτιοδυτικά ηπειρωτικά, στην Θράκη, στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, και στο Βόρειο Αιγαίο. Στον σχετικό χάρτη παρουσιάζεται ο αθροιστικός υετός που αναμένεται έως το πρωί της Τρίτης 12/10. Επίσης, οι περιοχές που αναμένονται τα ισχυρότερα φαινόμενα έως το βράδυ της Δευτέρας 11/10 (μαύρες ελλείψεις). Αλλά και από το βράδυ της Δευτέρας 11/10 έως το πρωί της Τρίτης 12/10 (κόκκινες ελλείψεις).