Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Εικόνες σοκ του εκτροχιασμένου τρένου με τους 2 επιβεβαιωμένους νεκρούς (video-pics)

Εικόνες σοκ του εκτροχιασμένου τρένου με τους 2 επιβεβαιωμένους νεκρούς (video-pics)

Εικόνες σοκ του εκτροχιασμένου τρένου με 2 επιβεβαιωμένους νεκρούς (pics)

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες από τον εκτροχιασμό του τρένου έξω από το Αδενδρο στη Θεσσαλονίκη με τους 2 επιβεβαιωμένους νεκρούς (50 ετών και 39 ετών) και τους 6 τραυματίες.

Το τρένο εκτροχιάστηκε για άγνωστες μέχρι στιγμής αιτίες. Ολα τα βαγόνια, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες έχουν εκτροχιαστεί, ενώ κατά πληροφορίες η μηχανή και το πρώτο βαγόνι μπήκαν μέσα σε σπίτι. Ο απεγκλωβισμός των ανθρώπων στους συρμούς που εκτροχιάστηκαν έχει ολοκληρωθεί και οι πληροφορίες που βγήκαν από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ για 4 νεκρούς δεν επιβεβαιώθηκαν.

Οι νεκροί που έχουν διαπιστωθεί είναι δύο άνδρες ηλικίας 50 και 30 ετών. Από τους πέντε τραυματίες που διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Παπανικολάου οι δύο είναι σε πιο βαριά κατάσταση (εκ των οποίων ο ένας είναι ο μηχανοδηγός), ενώ οι άλλοι δύο σε ελαφρύτερη. Άλλος ένας τραυματίας διακομίστηκε στο 424 στρατιωτικό νοσοκομείο, αφού ήταν στρατιώτης.

Σε σχέση με το σπίτι που έπεσε το βαγόνι, οι μετανάστες που διέμεναν πήδηξαν από το παράθυρο ακούγοντας τον θόρυβο και κατάφεραν να σωθούν.

Φωτογραφίες από: iefimerida