Αρχική Exclude «Έφυγε» ο πρώην Αντιδήμαρχος Περιστερίου Κώστας Λαλένης

«Έφυγε» ο πρώην Αντιδήμαρχος Περιστερίου Κώστας Λαλένης

Λαλένης

Έφυγε από την ζωή ο καρδιολόγος πρώην Αντιδήμαρχος Περιστερίου και π.επικεφαλής της παράταξης Δύναμη Ανανέωσης και Δημιουργίας Κώστας Λαλένης.

Γεννήθηκε στην Καβάλα και σπούδασε Ιατρική στο Αριστοτέλειο Παν/μιο Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε στις πανεπιστημιακές κλινικές του Ευαγγελισμού, του Ιπποκρατείου νοσοκομείου της Αθήνας, του νομαρχιακού νοσοκομείου Πατησίων και το Νοσοκομείο της Καβάλας. Ήταν μέλος της Ελληνικής και της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας, με συνεχείς ενεργείς συμμετοχές σε διεθνή συνέδρια. Ερευνητικό και διδακτικό έργο υπό τον αείμνηστο καθηγητή Κ.Γαρδίκα. 1998-2002 δημοτικός σύμβουλος Περιστερίου. Πρόεδρος των δημοτικών βρεφονηπιακών σταθμών και του οργανισμού κοινωνικής αλληλεγγύης, του δήμου Περιστερίου, αντιπρόεδρος των ΚΑΠΗ και του δημοτικού συμβουλίου. 2000-2002 πρόεδρος του Θριάσιου Νοσοκομείου. 2002-2011 υποψήφιος Δήμαρχος Περιστερίου.
Παντρεμένος με την παδίατρο Ειρήνη Φράγκου με δύο γιούς πτυχιούχους της Ιατρικής τον Χαράλαμπο και τον Γιώργο. Υπηρέτησε στο ΙΚΑ Περιστερίου, και είχε δικό του Καρδιολογικό Κέντρο.