Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Δυσκολεύει η κατάσταση για τον 52χρονο επιχειρηματία που πυροβολήθηκε στο σπίτι του

Δυσκολεύει η κατάσταση για τον 52χρονο επιχειρηματία που πυροβολήθηκε στο σπίτι του

Συνεχίζει, αλλά με ολοένα μεγαλύτερη δυσκολία πια, σε καθε του βήμα, τη «μαραθώνια διαδρομή» που διανύει μέσα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς», τις τελευταίες 17 ημέρες, ο επιχειρηματίας κ. Αλέξανδρος Σταματιάδης.

Το οίδημα στον εγκέφαλο, που εμφάνισε ο 52χρονος πολυτραυματίας, ήταν μια επιπλοκή που ανησύχησε και προβλημάτισε τους γιατρούς του όταν εμφανίστηκε, την περασμένη Τετάρτη. Αφενός διότι τον έθετε εκτός της σταθερής πορείας που είχε το προηγούμενο κρίσιμο διάστημα, αφετέρου γιατί η αντιμετώπιση του οιδήματος δεν μπορεί να γίνει φαρμακευτικά, καθώς υποστηρίζεται και η νεφρική λειτουργία του ασθενούς.

Μην έχοντας ουσιαστικά καμία δυνατότητα παρέμβασης οι γιατροί απλώς παρακολουθούσαν το οίδημα με την ελπίδα ότι αυτό θα υποχωρήσει. Ωστόσο, η αγγειογραφία στην οποία υπέβαλαν τον 52χρονο το πρωί της Τρίτης δεν επιφύλαξε κάποιο θετικό εύρημα, με τους θεράποντες γιατρούς να κάνουν πλέον λόγο για κρίσιμη και πιθανότατα μη αναστρέψιμη κατάσταση του ασθενούς.