Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ To DNA του 29χρονου είχε βρεθεί στον τρομοφάκελο του Σόιμπλε

To DNA του 29χρονου είχε βρεθεί στον τρομοφάκελο του Σόιμπλε

To DNA του 29χρονου είχε βρεθεί στον τρομοφάκελο του Σόιμπλε

To DNA του 29χρονου είχε βρεθεί στον τρομοφάκελο του Σόιμπλε. Στην ίδια αποστολή περιλαμβάνονταν ο τρομοφακέλος που είχε σταλεί στα γραφεία του ΔΝΤ στο Παρίσι όπου είχε τραυματιστεί μια υπάλληλος.

To DNA του 29χρονου που συνελήφθη από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία τα ξημερώματα του Σαββάτου σύμφωνα με πληροφορίες έχει βρεθεί  στο τρομοφάκελο που είχε σταλεί στον Β. Σόιμπλε και την ευθύνη του οποίου είχε αναλάβει η  Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς! Τότε είχε εντοπιστεί ένα ορφανό DNA το οποίος ταυτίζεται σήμερα με εκείνο του 29χρονου συλληφθέντα.

Στην ίδια αποστολή περιλαμβάνονταν ο τρομοφακέλος που είχε σταλεί στα γραφεία του  ΔΝΤ στο Παρίσι όπου ειχε τραυματιστεί μια υπάλληλος.

Ακολούθως είχαν εντοπιστεί ακόμη 8 φάκελοι στο κεντρο διαλογης στο Κρυονέρι.

Συγκεκριμένα  στις 16 Μαρτίου εντοπίστηκε φάκελος με εκρηκτικά στο γερμανικό υπουργείο Οικονομικών με αποδέκτη τον Β. Σόιμπλε και γράμμα-βόμβα που εξερράγη στα γραφεία του ΔΝΤ στο Παρίσι με αποτέλεσμα τον τραυματισμό μιας υπαλλήλου. Οι γερμανικές αρχές είχαν εντοπίσει γενετικό υλικό για το οποίο και ενημέρωσαν τις Ελληνικές αρχές.

Λίγες μέρες μετά, (20 Μαρτίου) συνολικά οχτώ φάκελοι παγιδευμένοι με εκρηκτικά – πανομοιότυποι με τους δύο που εστάλησαν από τη Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, και στο γραφείο του ΔΝΤ στο Παρίσι, εντοπίστηκαν στο κέντρο διαλογής των ΕΛΤΑ στο Κρυονέρι.

ΠΗΓΗ: thetoc