Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Δήμος Πετρούπολης: Ολοκληρώθηκαν δράσεις του προγράμματος “Αθλητική Άνοιξη-Καλοκαίρι 2019”

Δήμος Πετρούπολης: Ολοκληρώθηκαν δράσεις του προγράμματος “Αθλητική Άνοιξη-Καλοκαίρι 2019”

Δήμος Πετρούπολης: Ολοκληρώθηκαν δράσεις του προγράμματος “Αθλητική Άνοιξη-Καλοκαίρι 2019”

Στον Δήμο Πετρούπολης ολοκληρώθηκαν δυο ακόμα αγώνες στο πλαίσιο της διοργάνωσης “Αθλητική Άνοιξη-Καλοκαίρι 2019”. Οι δράσεις πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Απριλίου 2019.

Πρόκειται για τον Λαϊκό Ανώμαλο Δρόμο “Αντιπτέραρχος Γ. Μπαλταδώρος”, που διοργάνωσε ο Δήμος Πετρούπολης και για τον Λαϊκό Ποδηλατικό Γύρο, ο οποίος πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Δρομικό Σύλλογο “Οδυσσέας”.

Αρκετοί αθλητές και αθλούμενοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά και συμμετείχαν σε αγώνες παίδων, ενηλίκων και τρίτης ηλικίας, απολαμβάνοντας τις διαδρομές στο άλσος του Αγ. Δημητρίου.

Η επιτυχής έκβαση των δύο αγώνων αναδεικνύει για άλλη μία φορά τα θετικά μηνύματα που απορρέουν από την ενασχόληση με τον μαζικό λαϊκό Αθλητισμό. Ταυτόχρονα αποδεικνύει την συνεχή προσπάθειά του Δήμου να καλλιεργήσει το αθλητικό πνεύμα και τον υγιή ανταγωνισμό, ως στάσεις ζωής.

Ο Δήμος ευχαριστεί όλους όσοι προσήλθαν και συμμετείχαν με πνεύμα ευγενούς άμιλλας στους αγώνες. Ευχαριστεί θερμά τον Ποδηλατικό Δρομικό Σύλλογο “Οδυσσέας”, με τον οποίο είχε μία όμορφη και θετική συνεργασία.