Αρχική ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΜΑΣ Δήμος Πετρούπολης: Αθλητική Άνοιξη- Καλοκαίρι 2018

Δήμος Πετρούπολης: Αθλητική Άνοιξη- Καλοκαίρι 2018

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησαν οι ετήσιες αθλητικές εκδηλώσεις για τα σχολεία του Δήμου Πετρούπολης.

Την Δευτέρα 5 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η έναρξη του προγράμματος “ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ – ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2018”, σε συνεργασία της Διεύθυνσης Αθλητισμού – Πολιτισμού και της Διεύθυνσης Παιδείας.

Το εναρκτήριο λάκτισμα δόθηκε με το άθλημα της πετοσφαίρισης και της καλαθοσφαίρισης, όπου οι μαθητές των δημοτικών σχολείων της πόλης λαμβάνουν μέρος σε αγώνες στις αθλητικές εγκαταστάσεις του κλειστού γηπέδου “Ν. Παξιμαδάς”.

Η Διοίκηση του Δήμου Πετρούπολης δείχνοντας επανειλημμένα την στήριξη της και την μέριμνά της προκειμένου όλο και περισσότεροι νέοι να έρχονται σε επαφή με τον Αθλητισμό υλοποιεί προγράμματα, όπως η “Αθλητική Άνοιξη – Καλοκαίρι”. όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στόχος είναι τα παιδιά να ωφελούνται μαθαίνοντας μέσα από τον Αθλητισμό, να κοινωνικοποιούνται και να λαμβάνουν τις αξίες της συνεργασίας, της αλληλεγγύης και της ισότητας.

Την επόμενη εβδομάδα οι φιλικοί αγώνες μεταξύ των σχολείων συνεχίζονται με τα Γυμνάσια της πόλης μας στο αγώνισμα της καλαθοσφαίρισης.