Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Δήμος Αθηναίων: Θερμαινόμενοι χώροι στη διάθεση των αστέγων

Δήμος Αθηναίων: Θερμαινόμενοι χώροι στη διάθεση των αστέγων

Δήμος Αθηναίων: Θερμαινόμενοι χώροι στη διάθεση των αστέγων

Ανοιχτοί θα είναι από το Σάββατο (23/02), δύο θερμαινόμενοι χώροι τους οποίους διαθέτει ο δήμος Αθηναίων για την προστασία των αστέγων από την κακοκαιρία.

Ανοίγουν το Σάββατο (23/02), δύο θερμαινόμενοι χώροι, τους οποίους διαθέτει ο δήμος Αθηναίων για προστασία των αστέγων από το ψύχος.

Ανοικτές θα παραμείνουν και κατά τη διάρκεια της νύκτας οι Λέσχες Φιλίας του Δήμου, Πανόρμου και Βαθέως, Στάση Μετρό «Αμπελόκηποι». Το ίδιο ισχύει και για τον χώρο του Κολωνού, στην Αίμωνος 9 και Άστρους.

Παράλληλα, συνεργεία και η Κινητή Μονάδα Φροντίδας του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου, θα πραγματοποιούν επιτόπιες παρεμβάσεις (street work) σε σημεία που βρίσκονται άστεγοι συμπολίτες μας. Θα μοιράζουν ρόφημα, κουβέρτες και είδη πρώτης ανάγκης.

Ο δήμος καλεί τους πολίτες και αυτή τη φορά να απευθυνθούν στην 24ωρη γραμμή επικοινωνίας του. Συγκεκριμένα στο 1595 μπορούν να καλούν για οποιαδήποτε πληροφορία ή έκτακτο περιστατικό.

Όπως επίσης και στο τηλεφωνικό κέντρο του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ) στο 210 5246515-6.