Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Δήμος Αθηναίων: Ανοιχτοί τη νύχτα δύο θερμαινόμενοι χώροι

Δήμος Αθηναίων: Ανοιχτοί τη νύχτα δύο θερμαινόμενοι χώροι

Δήμος Αθηναίων: Άνοιξαν δύο θερμαινόμενοι χώροι

Δύο θερμαινόμενοι χώροι διατέθηκαν από τον δήμο Αθηναίων, για την προστασία των αστέγων από το νέο κύμα κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα.

Ανοιχτοί θα παραμείνουν τη νύχτα, δύο θερμαινόμενοι χώροι, τους οποίους διαθέτει ο δήμος Αθηναίων για προστασία των αστέγων από το ψύχος.

Ανοικτές θα παραμείνουν και κατά τη διάρκεια της νύκτας οι Λέσχες Φιλίας του Δήμου, Πανόρμου και Βαθέως, Στάση Μετρό «Αμπελόκηποι». Το ίδιο ισχύει και για τον χώρο του Κολωνού, στην Αίμωνος 9 και Άστρους.

Παράλληλα, συνεργεία και η Κινητή Μονάδα Φροντίδας του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων, θα πραγματοποιούν επιτόπιες παρεμβάσεις (street work) σε σημεία που βρίσκονται άστεγοι συμπολίτες μας. Θα μοιράζουν ρόφημα, κουβέρτες και είδη πρώτης ανάγκης.

Ο δήμος Αθηναίων καλεί τους πολίτες και αυτή τη φορά να απευθυνθούν στην 24ωρη γραμμή επικοινωνίας του δήμου Αθηναίων. Συγκεκριμένα στο 1595 μπορούν να καλούν για οποιαδήποτε πληροφορία ή έκτακτο περιστατικό.

Όπως επίσης και στο τηλεφωνικό κέντρο του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ) στο 210 5246515-6.