Αρχική OUR VIEW Δημήτρης Φιλίππου: Ο τεχνικός που «απογείωσε» την Κηπούπολη

Δημήτρης Φιλίππου: Ο τεχνικός που «απογείωσε» την Κηπούπολη

Ο προπονητής που «απογείωσε» την Κηπούπολη την φετινή χρονιά, φτάνοντας σε ένα ιστορικό επίτευγμα με 24 νίκες σε ισάριθμους αγώνες στο Πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΑ, Δημήτρης Φιλίππου, θα επιδιώξει να την διατηρήσει και του χρόνου σε… υψηλές πτήσεις.

Αναφερόμενος στην απίστευτη φετινή πορεία της ομάδας του Περιστερίου, ο 44χρονος τεχνικός, τόνισε: «Ξεκινήσαμε την χρονιά με στόχο το Πρωτάθλημα και την άνοδο, αφού  γνωρίζαμε την δυναμική της ομάδας, καθώς η ποιότητα των παικτών ήταν ανώτερης κατηγορίας. Ο στόχος του απόλυτου άρχισε να μπαίνει από το τέλος του πρώτου γύρου, όταν και είχαμε δει όλες τις ομάδες. Ουσιαστικά οι παίκτες ήταν αυτοί που τον έθεσαν και τον πήραν πάρα πολύ σοβαρά. Η αντιμετώπιση τους στο θέμα των προπονήσεων, την προσέλευση, την διάθεση, ήταν σε πολύ υψηλό επίπεδο και δουλεύαμε πολύ ευχάριστα, ενώ οι νίκες μας έδιναν αυτοπεποίθηση».

Για τα συστατικά της επιτυχίας και την συνεισφορά της διοίκησης σε αυτή, υπογράμμισε: «Η διοίκηση ήταν δίπλα μας και με το παραπάνω και ήταν απόλυτα συνεπής στις υποχρεώσεις της απέναντι στα παιδιά. Είναι από τα στοιχεία που μας βοήθησαν να φτάσουμε σε αυτό το επίτευγμα. Το κλίμα είναι οικογενειακό και αυτό έχει μεγάλη σημασία. Αυτό έχει βγει προς τα έξω, με αποτέλεσμα πολλά παιδιά να επιθυμούν να έρθουν στην ομάδα, κάτι που είναι πολύ τιμητικό».

Μιλώντας για την επόμενη σεζόν και τον στόχο της Κηπούπολης στην Β’ ΕΠΣΑ, είπε: «Ο στόχος για την επόμενη χρονιά είναι να φτάσει η ομάδα όσο πιο ψηλά μπορεί, να είναι υγιής και να μπορέσει να βγάλει τα ίδια πράγματα με φέτος. Θέλουμε να είμαστε στην πρώτη πεντάδα, που θα είναι μεγάλη επιτυχία, ανεβαίνοντας από την Γ’ Κατηγορία να σταθείς σε υψηλό επίπεδο στην Β’, όπου καμία ομάδα δεν είναι αδιάφορη. Η φιλοσοφία μας θα είναι να παίξουμε όσο το δυνατόν πιο όμορφο ποδόσφαιρο. Φυσικά, θα παίξει ρόλο και η διαχείριση από την μεριά μας, ειδικά σε ένα άτυχο αποτέλεσμα μετά από τόσο καιρό. Μας ενοχλούν οι ήττες και οι ισοπαλίες ακόμη και στα φιλικά».

Τέλος, όσον αφορά το πλάνο ενίσχυσης της ομάδας, αποκάλυψε ότι: «Σκοπός μας είναι να κάνουμε 3-4 ποιοτικές προσθήκες, που θα θέλουν να ακολουθήσουν την φιλοσοφία μας και θα ταιριάξουν με τους ήδη υπάρχοντες παίκτες. Αν συμβεί αυτό, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι έχουμε κρατήσει σχεδόν όλο τον κορμό, θεωρώ ότι θα είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί».

Εφημερίδα City View – 4ο τεύχος
Στ. Μασκαλίδης