Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Δήμαρχος Αχαρνών: Είμαστε σε απόγνωση, όλοι γνώριζαν τι συμβαίνει στην περιοχή

Δήμαρχος Αχαρνών: Είμαστε σε απόγνωση, όλοι γνώριζαν τι συμβαίνει στην περιοχή

γνώριζαν τι συμβαίνει στην περιοχή

«Όλοι γνώριζαν τι συμβαίνει στην περιοχή μας», υποστήριξε ο Δήμαρχος Αχαρνών, μη κρύβοντας την απόγνωσή του.

Την ίδια ώρα σε κανονικούς ρυθμούς προσπαθεί να επιστρέψει το Μενίδι μετά το τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης με τον άδικο θάνατο του 11χρονου, με όλη την περιοχή τις τελευταίες ώρες να βρίσκεται σε διαρκή αναβρασμό.

Ο δείκτης παραβατικότητας στο δήμο μου είναι δυστυχώς υψηλός σημειώνει σε παρέμβασή του ο δήμαρχος Aχαρνών μιλώντας στον Real Fm.

«Το συμβάν αυτό είναι τρομερό, μας έχει όλους συγκλονίσει, δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Είναι πρόδηλο ότι ο δήμος μας αντιμετωπίζει σύνθετα προβλήματα. Βρισκόμαστε σε απόγνωση και χρειαζόμαστε τη βοήθειά όλων για την ανάδειξη του μεγέθους του προβλήματος», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κασσαβός στην παρέμβασή του.

Παράλληλα εξήγησε ότι έχει προβεί στην υπογραφή από κοινού συμφώνου συνεργασίας με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ωστόσο δεν είναι ο αρμόδιος προκειμένου να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις για το επιχειρησιακό κομμάτι. Ομως, ο δήμαρχος πρόσθεσε πως όσα συμβαίνουν στην περιοχή καθημερινά είναι τραγικά και πως θα πρέπει το πρόβλημα άμεσα να αντιμετωπιστεί.

«Ανεξάρτητα από τις αρμοδιότητες που έχει ο καθένας, γνωρίζουν όλοι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος. Υπάρχουν προβλήματα, που πρέπει η Πολιτεία να τα αντιμετωπίσει συντεταγμένα. Είναι κρίμα που βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή υπό το βάρος ενός αδικοχαμένου παιδιού», κατέληξε.