Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ «Διακοπές στο Σχολείο», δωρεάν, για παιδιά από 6-12 ετών στην Ελευσίνα

«Διακοπές στο Σχολείο», δωρεάν, για παιδιά από 6-12 ετών στην Ελευσίνα

«Διακοπές στο Σχολείο», δωρεάν, για παιδιά

«Διακοπές στο Σχολείο», δωρεάν, για παιδιά από 6-12 ετών είναι η νέα δυνατότητα που δίνει ο Δήμος Ελευσίνας στους κατοίκους της πόλης.

Διαβάστε της σχετική ενημέρωση από τον Δήμο:

«Ο Δήμος Ελευσίνας σε συνεργασία με την  ΕΛΙΞ , η οποία αξιοποιεί την εμπειρία της σε δράσεις εθελοντικής προσφοράς, με γνώμονα την κοινωνική ευαισθησία  και με την υποστήριξη του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, πραγματοποιεί για πρώτη φόρα το πρόγραμμα «Διακοπές στο Σχολείο», δωρεάν,  για παιδιά από 6-12 ετών.

Στόχος του προγράμματος είναι η δημιουργική απασχόληση των παιδιών μέσα από βιωματικές διαδικασίες και εργαστήρια.

Μέσα από τα εργαστήρια και το παιχνίδι τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να ενεργοποιήσουν την φαντασία τους και την ομαδικότητα τους, με τη συμβολή ομάδων εθελοντών της ΕΛΙΞ από πολλές χώρες.

Με την καθοδήγηση ειδικών παιδαγωγών και των ομαδαρχών των,  αλλά και με  πολύ κέφι και φαντασία, απασχολούνται δημιουργικά τα παιδιά στον οικείο χώρο του 4ου Δημοτικού σχολείου Ελευσίνας, προσφέροντας τους μια διαπολιτισμική εμπειρία που καταργεί τις διαφορές ανάμεσα στους λαούς.

Τα παιδιά που παρακολουθούν το πρόγραμμα «Διακοπές στο Σχολείο» περνούν  δημιουργικά τον χρόνο τους με διάφορες δραστηριότητες, όπως:

Ομαδικά παιχνίδια, Κατασκευές – Χειροτεχνίες,  Αθλητισμό, Θεατρικό παιχνίδι, Εικαστικά, Χορό και μουσική, Περιβαλλοντική και Διαπολιτισμική εκπαίδευση

Για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου αιτήσεις δεχόμαστε στο Δημαρχείο Ελευσίνας, 1ος όροφος, Τμήμα Διαφάνειας, Οργάνωσης, Προγραμματισμού και Πληροφορικής, τηλ. 2105537216 , πληροφορίες: Ευαγγελία Μακρή