Αρχική ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΜΑΣ Χαϊδάρι Διαγνωστικά τεστ – Απολύμανση στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου

Διαγνωστικά τεστ – Απολύμανση στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου

κορονοϊού
απολυμανση
Διαγνωστικά τεστ – Απολύμανση στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου

Ύστερα από ανακοίνωση του Δήμου για κρούσμα κορονοϊού σε υπάλληλο του Δημαρχείου,

Κρούσμα κορονοϊού στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου

μέσα από την σελίδα του στα Social Media ανακοίνωσε την απολύμανση του χώρου αλλά και την διεξαγωγή διαγνωστικών τεστ Covid-19.

” Έγινε απολύμανση στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου. Σήμερα γίνονται τα διαγνωστικά τεστ.

Μετά την εκδήλωση κρούσματος κορωνοϊού σε υπάλληλο του Δήμου, πραγματοποιήθηκε απολύμανση χθες Τρίτη απόγευμα σε κάθε χώρο του Δημαρχείου Χαϊδαρίου. Σήμερα το πρωί διεξάγονται διαγνωστικά τεστ στο Αττικό Νοσοκομείο σε όλους τους εργαζόμενους που μπορεί να είχαν έλθει σε επαφή με την υπάλληλο του Δήμου που βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, ενώ στην είσοδο του Δημαρχείου γίνεται θερμομέτρηση με ειδικό ηλεκτρονικό μηχάνημα.

Ο Δήμαρχος Βαγγέλης Ντηνιακός δήλωσε: «Από την στιγμή που ενημερωθήκαμε για την ύπαρξη κρούσματος σε εργαζόμενη του Δήμου κάναμε με ταχύτητα όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες καί για την ιχνηλάτηση όλων των πιθανών επαφών της καί για την προστασία του συνόλου των εργαζόμενων και των δημοτών. Ανάλογα με τα αποτελέσματα των τεστ και σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ θα αποφασίσουμε τις επόμενες ενέργειες του Δήμου και θα ενημερώσουμε τους συνδημότες μας.

Ζητώ από τους συμπολίτες μας, αυτό τον καιρό που η πανδημία παρουσιάζει έξαρση στην Αττική, να τηρούν σχολαστικά τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό και ιδιαίτερα να κάνουν χρήση της μάσκας προστασίας σε κάθε κοινωνική επαφή τους.

Εύχομαι στην συνάδελφο που ασθενεί, και ευτυχώς παρουσιάζει ήπια συμπτώματα, καλή ανάρρωση». “