Αρχική CULTURE Δεύτερη καταγγελία για τον Κέβιν Σπέισι

Δεύτερη καταγγελία για τον Κέβιν Σπέισι

Η ΙNG τερμάτισε τη συνεργασία της με τον Κέβιν Σπέισι

Μετά τον Άντονι Ραπ, ένας Μεξικανός ηθοποιός κατήγγειλε ότι έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από τον Κέβιν Σπέισι.

Διαστάσεις αρχίζει να παίρνει το νέο σκάνδαλο που ξέσπασε στο Χόλιγουντ, με πρωταγωνιστή τον Κέβιν Σπέισι.

Μετά τις καταγγελίες του Άντονι Ραπ, που οδήγησαν στην αποκάλυψη από τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό, ότι είναι ομοφυλόφιλος, ο Μεξικανός Ρομπέρτο Καβάζος, έγραψε χθες στη σελίδα του στο Facebook ότι οι συναντήσεις του με τον Σπέισι ήταν στα “όρια της παρενόχλησης. Αν ήμουν γυναίκα, αναμφίβολα δεν θα δίσταζα να τις χαρακτηρίσω έτσι”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο Καβάζος, αναφέρει πως γνώρισε τον Σπέισι όταν ο Αμερικανός σταρ ήταν καλλιτεχνικός διευθυντής του Θεάτρου “Old Vic” στο Λονδίνο μεταξύ 2004 και 2015, όπου εργάστηκε σε το 2008, το 2010 και το 2011.

“Είμαστε πολλοί που είχαμε μια ιστορία με τον Κέβιν Σπέισι. Αρκούσε να είσαι άνδρας κάτω των 30 ετών για να νιώσει ο Κύριος Σπέισι ελεύθερος να μας αγγίξει. Ήταν τόσο σύνηθες που είχε γίνει ανέκδοτο μεταξύ μας”, πρόσθεσε για να καταλήξει: “Τις περισσότερες φορές ήταν στο μπαρ του θεάτρου και έκανε επίδειξη επιμένοντας και ασκώντας πίεση σε όποιον του χτύπαγε στο μάτι. Έτσι συνέβη με μένα τη δεύτερη φορά, αλλά ουδέποτε ενέδωσα. Όμως ξέρω ότι ορισμένοι φοβήθηκαν να του πουν στοπ”.