Αρχική CULTURE Δεν έπεισαν τους δικαστές οι δικηγόροι του Κέβιν Σπέισι

Δεν έπεισαν τους δικαστές οι δικηγόροι του Κέβιν Σπέισι

Η ΙNG τερμάτισε τη συνεργασία της με τον Κέβιν Σπέισι

Οι δικηγόροι του Κέβιν Σπέισι προσπάθησαν, μάταια, να ανατρέψουν τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση που αντιμετωπίζει ο ηθοποιός.

Την περασμένη εβδομάδα, οι δικηγόροι του Κέβιν Σπέισι, προσήλθαν στο δικαστήριο επιδιώκοντας να ληφθεί μία απόφαση που θα εμποδίζει τους εισαγγελείς να υποβάλλουν κατηγορίες λόγω ανεπαρκών αποδεικτικών στοιχείων.

Υποστήριξαν ότι ο άνδρας που κατηγόρησε τον ηθοποιό για σεξουαλική παρενόχληση -ο οποίος ήταν 18 χρόνων εκείνη την εποχή- δεν ανέφερε το περιστατικό στις αρχές τη νύχτα που συνέβη ή ακόμα και την επόμενη μέρα, ενώ δεν έγινε καταγγελία για περισσότερο από έναν χρόνο.

Το φερόμενο ως θύμα είναι ο γιος του πρώην παρουσιαστή ειδήσεων Χίθερ Ούνρου, ο οποίος κατηγόρησε πέρσι δημοσίως τον Σπέισι ότι επιτέθηκε σεξουαλικά στο γιο του σε μπαρ του Club Car στο Ναντάκετ.

Οι ισχυρισμοί του Ούνρου και των δικηγόρων του Σπέισι

Οι δικηγόροι του Σπέισι λένε ότι το φερόμενο θύμα δήλωσε στους αστυνομικούς ότι ήταν αυτός που προσέγγισε τον ηθοποιό στο μπαρ και αντάλλαξαν τηλεφωνικούς αριθμούς. Ισχυρίζονται επίσης ότι έλεγε ψέματα για την ηλικία του, δηλώνοντας ότι ήταν 23 χρόνων.

Επιπλέον, αποκάλυψαν ότι ο Ούνρου είχε δηλώσει στους αστυνομικούς πως είχε πιει 8 με 10 ποτά -μπύρα και ουίσκι- σε περίπου μία ώρα και ήταν τόσο μεθυσμένος που μπορεί να είχε πάθει μπλακ άουτ.

Ισχυρίστηκαν ακόμα ότι ο Ούνρου είχε δηλώσει ότι ο Σπέισι τον χάιδευε για περίπου 3 λεπτά, χωρίς αυτός να απομακρυνθεί ή να ζητήσει από τον ηθοποιό να σταματήσει. Ο πληρεξούσιος δικηγόρος του ηθοποιού Άλαν Τζάκσον είπε στον δικαστή: «Είναι απίστευτα πολύς χρόνος για να έχει τα χέρια του ένας άνθρωπος στο παντελόνι σας, σωστά;».

Στο ερώτημα αυτό, ο Ούνρου είπε ότι δεν μπορούσε να απομακρυνθεί επειδή το μπαρ ήταν ασφυκτικά γεμάτο.

Ο ίδιος έστειλε σε φίλη του ένα βίντεο Snapchat κατά τη διάρκεια της συνάντησης, αλλά ο δικηγόρος του Σπέισι είπε ότι σε αυτό «φαίνεται το χέρι ενός ατόμου να ακουμπάει το πουκάμισο ενός άλλου προσώπου… αλλά όχι ψαχούλεμα».

Τελικά οι ισχυρισμοί των δικηγόρων απορρίφθηκαν και ο Σπέισι κατηγορήθηκε για το κακούργημα της σεξουαλικής επίθεσης και της βιαιοπραγίας.