Αρχική Exclude Debate Τραμπ-Μπάιντεν: «Είσαι χαζός – Είσαι κλόουν». Νικητής ο Μπάιντεν λένε οι...

Debate Τραμπ-Μπάιντεν: «Είσαι χαζός – Είσαι κλόουν». Νικητής ο Μπάιντεν λένε οι δημοσκοπήσεις

Χαοτικό το πρώτο debate σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Πρώτο Θέμα- Προσωπικές επιθέσεις και από τους δύο υποψηφίους – Ο Τραμπ κορόιδεψε τον Μπάιντεν για τις μάσκες – «Θα το βουλώσεις;» είπε ο Δημοκρατικός υποψήφιος οργισμένος από τις διακοπές

Με ιδιαίτερα υψηλούς τόνους, εκατέρωθεν σκληρές εκφράσεις, προσωπικές φραστικές επιθέσεις και αναφορές σε μέλη των οικογενειών τους, ολοκληρώθηκε το πρώτο, χαοτικό, debate για τις εκλογές στις ΗΠΑ, στις 3 Νοεμβρίου ανάμεσα στον Ντόναλντ Τραμπ και τον Τζο Μπάιντεν.

Η τηλεμαχία ανάμεσα στους δύο υποψηφίους προέδρους των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής ξεκίνησε λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδος και έλαβε χώρα στο Case Western Reserve University στο Κλίβελαντ του Οχάιο. Ο συντονιστής Κρις Γουάλας, παρουσιαστής ειδήσεων στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News, έχασε τον έλεγχο της συζήτησης από την πρώτη κιόλας στιγμή, καθώς ο κ. Τραμπ μονολογούσε και διέκοπτε τόσο τον Τζο Μπάιντεν όσο και τον ίδιον το συντονιστή, με αποτέλεσμα ο Τζο Μπάιντεν να του ζητήσει «να το βουλώσει».

Οι πρώτες δημοσκοπήσεις

CNN και CBS έκαναν τις πρώτες δημοσκοπήσεις μετά το τέλος της μονομαχίας – Απώλειες για την εικόνα του Τραμπ

Ο Τζο Μπάιντεν ήταν ο νικητής του πρώτου debate για τις εκλογές στις ΗΠΑ με αντίπαλο τον Ντόναλντ Τραμπ σύμφωνα με τα αποτελέσματα δύο δημοσκοπήσεων που δημοσιεύτηκαν λίγη ώρα μετά τη λήξη της πρώτης «μονομαχίας».

Στην πρώτη δημοσκόπηση του CNN έξι στους δέκα χαρακτήρισαν νικητή τον υποψήφιο των Δημοκρατικών ενώ μόλις το 28% είδε νικητή τον Ρεπουμπλικανό πρόεδρο των ΗΠΑ.