Αρχική Exclude Δάσος Χαϊδαρίου: Βυθιζόμενο σύστημα διαχείρισης εισόδου οχημάτων στην Ηρώων Πολυτεχνείου

Δάσος Χαϊδαρίου: Βυθιζόμενο σύστημα διαχείρισης εισόδου οχημάτων στην Ηρώων Πολυτεχνείου

βυθιζόμενου

Την Πέμπτη 9 Ιουλίου ξεκινούν στην είσοδο από Ν. Σουκαντζίδη του πεζόδρομου της Ηρώων Πολυτεχνείου οι εργασίες για την τοποθέτηση βυθιζόμενου συστήματος διαχείρισης της εισόδου και εξόδου των οχημάτων.

Με τον τρόπο αυτό θα αντιμετωπιστεί οριστικά το πρόβλημα της εισόδου οχημάτων στον πεζόδρομο χωρίς άδεια.

Ειδοποιούνται όλοι οι κάτοικοι και οι χρήστες επαγγελματικών οχημάτων τροφοδοσίας ότι από το πρωί της Πέμπτης 9 Ιουλίου και μέχρι το πρωί του Σαββάτου 11 Ιουλίου η είσοδος και η έξοδος από τον πεζόδρομο της Ηρώων Πολυτεχνείου θα είναι αποκλεισμένη λόγω των εργασιών που θα εκτελούνται.

Παρακαλούνται λοιπόν οι κάτοικοι να απομακρύνουν κάθε όχημα από τον πεζόδρομο μέχρι την Τετάρτη το βράδυ για να μην εγκλωβιστούν μέχρι τη ολοκλήρωση των εργασιών. Τυχόν τροφοδοσία των καταστημάτων για το διήμερο Πέμπτη – Παρασκευή πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι την Τετάρτη το βράδυ.
Οι κάτοικοι που χρειάζεται να εισέρχονται στον πεζόδρομο για στάθμευση των οχημάτων τους και τα καταστήματα που τροφοδοτούνται με επαγγελματικά οχήματα θα εφοδιαστούν άμεσα τις προσεχείς μέρες με μηχανισμούς που ανοίγουν το βυθιζόμενο σύστημα διαχείρισης της εισόδου και εξόδου των οχημάτων.