Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Δανία: Τουλάχιστον έξι νεκροί από σιδηροδρομικό δυστύχημα

Δανία: Τουλάχιστον έξι νεκροί από σιδηροδρομικό δυστύχημα

Δανία: Τουλάχιστον έξι νεκροί από σιδηροδρομικό δυστύχημα

Τραγωδία στη Δανία, όπου τουλάχιστον έξι άτομα έχασαν τη ζωή τους, σε σιδηροδρομικό δυστύχημα, που σημειώθηκε στη γέφυρα, η οποία συνδέει τα δύο μεγαλύτερα νησιά της χώρας, την Ζηλανδία και την Φιονία.

Σιδηροδρομικό δυστύχημα σημειώθηκε στη Δανία με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους αρκετά άτομα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι νεκροί είναι τουλάχιστον έξι, ενώ τοπικό μέσο ενημέρωσης κάνει λόγο και για οκτώ τραυματίες.

Το επιβατικό τρένο κατευθυνόταν προς την Κοπεγχάγη όταν χτυπήθηκε από αντικείμενα τα οποία έφυγαν από μία εμπορική αμαξοστοιχία, σύμφωνα με την Banedanmark, την υπηρεσία που είναι υπεύθυνη για τη συντήρηση και τον έλεγχο της κυκλοφορίας του σιδηροδρομικού δικτύου.

Η αστυνομία γνωστοποίησε πως δεν μπορεί, προς το παρόν, να επιβεβαιώσει τον απολογισμό των νεκρών, αλλά ούτε και να δώσει έναν ακριβή αριθμό τραυματιών.

Το δυστύχημα σημειώθηκε πάνω σε γέφυρα, η οποία συνδέει τα δύο μεγαλύτερα νησιά της χώρας, την Ζηλανδία και την Φιονία.

Η γέφυρα έκλεισε μετά το συμβάν, με αποτέλεσμα να είναι πολλά τα οχήματα που παραμένουν ακινητοποιημένα στην είσοδό της.

«Σε αυτό το στάδιο δεν μπορούμε να πούμε τίποτα για τα αίτημα του δυστυχήματος ή την κατάσταση των επιβατών», αναφέρεται σε tweet των Αρχών ασφαλείας.