Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Δάφνη Δαφνίου: “Τεράστια ζημιά για το γήπεδο και τον σύλλογο”

Δάφνη Δαφνίου: “Τεράστια ζημιά για το γήπεδο και τον σύλλογο”

Διεκόπη το ντέρμπι ανάμεσα σε Δάφνη Δαφνίου και Ιωνικό Νικαίας

Ανακοίνωση για την φωτιά στην οροφή του γηπεδού, που προκλήθηκε από φωτοβολίδα, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Ιωνικό Νικαίας, εξέδωσε η Δάφνη Δαφνίου.

Στην τεράστια ζημιά που έγινε, τόσο στο κλειστό “Χρήστος Αγγουράκης”, όσο και στον σύλλογο, αναφέρεται η Δάφνη Δαφνίου σε ανακοίνωση που εξέδωσε, για την φωτιά που ξέσπασε από φωτοβολίδα στην οροφή του γηπεδού και οδήγησε στη διακοπή της αναμέτρησης με τον Ιωνικό Νικαίας.

Η ανακοίνωση

Σήμερα 12/11/2017 γίναμε μάρτυρες σε ενα πρωτόγνωρο για τα μπασκετικά χρονικά γεγονός.

Λίγα λεπτά πριν τη λήξη του εντός έδρας αγώνα μας με τον Ιωνικό Νικαίας κι ενώ ουσιαστικά το αποτέλεσμα είχε κριθεί δίκαια υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας, κινδύνευσαν περισσότεροι από 250 άνθρωποι, φίλαθλοι, αθλητές, διαιτητές κι όλοι οι λοιποί συμμετέχοντες.


Άγνωστοι βρέθηκαν σε απόσταση αναπνοής απ’ τις αθλητικές εγκαταστάσεις και με ρίψη φωτοβολίδων προκάλεσαν μεγάλης έκτασης πυρκαγιά, στην οροφή του κλειστού “Χρήστος Αγγουράκης”.

Η άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής και η ψυχραιμία των υπευθύνων της ομάδας μας βοήθησαν στην έγκαιρη και ασφαλή εκκένωση και στην κατάσβεση.


Η ζημιά ειναι τεράστια για το γήπεδο και ακόμα μεγαλύτερη για τον σύλλογό μας που πλεόν καλείται άνευ πάσης δικής του ευθύνης να αντιμετωπίσει την θλιβερή πραγματικότητα.

Οι όποιοι υπεύθυνοι για το τραγικό αυτό περιστατικό ας αναλογιστούν τις ευθύνες τους…

Επιφυλλασομεθα!