Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Χρήστος Νικολόπουλος ο… Σπύρος Παπαδόπουλος της ΕΡΤ

Χρήστος Νικολόπουλος ο… Σπύρος Παπαδόπουλος της ΕΡΤ

Χρήστος Νικολόπουλος

Χρήστος Νικολόπουλος σε ρόλο Σπύρου Παπαδόπουλου στην ΕΡΤ; Μάλλον αυτό έχουν στο μυαλό τους στο ραδιομέγαρο. Το κανάλι δίνει στον Χρήστο Νικολόπουλο ρόλο παρουσιαστή, αρχισυντάκτη.

Αναλαμβάνει μαζί με την Αθηνά Καμπάκογλου την εκπομπή «Αυλή των Χρωμάτων» της ΕΡΤ2. Λεπτομέρεια που… θυμίζει, Σπύρο Παπαδόπουλο είναι ότι η εκπομπή θα προβάλλεται πλέον κάθε Σάββατο βράδυ. Μαζί με τους προαναφερθέντες θα είναι και ο Κώστας Μπαλαχούτης, στη δημοσιογραφική έρευνα της εκπομπής.

Η ΕΡΤ αναφέρει:

Ο μεγάλος δεξιοτέχνης του μπουζουκιού κι ένας από τους πιο αναγνωρισμένους Έλληνες συνθέτες του λαϊκού τραγουδιού. Γίνεται μέλος της οικογένειας της ΕΡΤ. Ο Χρήστος Νικολόπουλος εντάσσεται στο δυναμικό της δημόσιας τηλεόρασης. Στην πλήρως ανανεωμένη «Αυλή των Χρωμάτων».

Κάθε Σάββατο βράδυ

Η εκπομπή της ΕΡΤ2 για το λαϊκό τραγούδι ετοιμάζεται πυρετωδώς για να υποδεχθεί παλιούς αλλά και νέους φίλους τον επόμενο μήνα. Με ένα ολοκαίνουργιο, εντυπωσιακό σκηνικό, μια νέα 10μελή ορχήστρα και με θεματικές βραδιές που θα μας ξεναγήσουν στους πιο μνημειώδεις σταθμούς του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού. Ο Χρήστος Νικολόπουλος αναλαμβάνει κεντρικό ρόλο στην εκπομπή. Καταθέτει τις αμέτρητες προσωπικές του μαρτυρίες, αλλά και ενορχηστρώνει εξ ολοκλήρου το ρεπερτόριο της βραδιάς. Η βαθιά μουσική του γνώση έχει συνδυαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα και επιτυχίες του λαϊκού τραγουδιού εδώ και αρκετές δεκαετίες. Με πολλούς από τους καλλιτέχνες που έχει συνεργαστεί θα τους δούμε να περνούν, κάθε Σάββατο βράδυ, από το σαλόνι μας.

Σταθερό ραντεβού με τη διασκέδαση

Μέσα από εμβληματικά κομμάτια που αγαπήσαμε, τραγουδήσαμε αλλά και τραγουδούμε ξανά και ξανά. «Η αυλή των χρωμάτων» με τον Χρήστο Νικολόπουλο και την Αθηνά Καμπάκογλου, στην παρουσίαση και στην αρχισυνταξία, υπόσχεται να μας συντροφεύει. Δίνοντας στα Σαββατόβραδα, στην ΕΡΤ2, σταθερό ραντεβού με τη διασκέδαση.

Δημοσιογραφική έρευνα ο Κώστας Μπαλαχούτης

Τη δημοσιογραφική έρευνα της εκπομπής θα έχει ο Κώστας Μπαλαχούτης, ενώ καταξιωμένοι συντελεστές θα φροντίσουν, ώστε ο Χρήστος Νικολόπουλος και η Αθηνά Καμπάκογλου να γίνουν η σταθερή παρέα μας τα Σαββατόβραδα.

Η ΕΡΤ δίνει τον καλύτερο εαυτό της και στη μουσική ψυχαγωγία τη φετινή σεζόν, με τα μεγαλύτερα ονόματα στο είδος τους. Έτσι, μετά το «Mουσικό Kουτί» και το «Δυνατά» προστίθεται μία ακόμη μουσική εκπομπή. «Η αυλή των χρωμάτων», καλύπτοντας όλο το φάσμα της ελληνικής μουσικής και προσφέροντας ποιοτική ψυχαγωγία στο τηλεοπτικό κοινό.