Αρχική LIFESTYLE «Χριστίνα Μουμούρη», η Θεολόγος “STAR gs HELLAS 2017” αποκλειστικά στη City View

«Χριστίνα Μουμούρη», η Θεολόγος “STAR gs HELLAS 2017” αποκλειστικά στη City View

Η Χριστίνα Μουμούρη, η Θεολόγος που στέφτηκε “STAR gs HELLAS 2017” μίλησε αποκλειστικά στη City View για την εμπειρία της στα Καλλιστεία, τη ζωή της και τους στόχους της.

Για να συνδέσω τις σπουδές σου στον τομέα της θεολογίας, θα ήθελα να σε ρωτήσω αν πιστεύεις ότι η εσωτερική και εξωτερική ομορφιά του κάθε ανθρώπου, είναι θεόσταλτη ή καλλιεργείται και βελτιώνεται;

Θεωρώ πως η εξωτερική και εσωτερική ομορφιά του κάθε ανθρώπου σίγουρα έχει τη βάση της από το δημιουργό της, από το Θεό, που για μας είναι υπέρτατη οντότητα. Από κει και πέρα όμως, έχοντας πάρει την ελεύθερη βούληση από το Θεό, πιστεύω πως ιδιαίτερα για την εσωτερική ομορφιά του κάθε ανθρώπου, παίζει καταλυτικό ρόλο η οικογένειά του και από κει και πέρα η συνδρομή και οι επιθυμίες του ίδιου του ανθρώπου. Με αυτόν τον τρόπο σαφώς μπορεί να καλλιεργηθεί και να βελτιωθεί.

Ποιος σε προέτρεψε να συμμετάσχεις στα καλλιστεία;

Η συμμετοχή μου στα καλλιστεία ήταν μια απόλυτα συνειδητή απόφαση καθώς είχα ολοκληρώσει τις σπουδές μου και για μένα αυτό ήταν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι που ήθελα πρώτα να τελειώσω και μετέπειτα να ασχοληθώ με οτιδήποτε άλλο με ενδιέφερε. Κάτι για το οποίο είχα και τη σύμφωνη γνώμη της οικογένειάς μου. Από κει και πέρα με προέτρεψαν κάποια άτομα του χώρου που μέσα από συζητήσεις, μου τόνισαν πως τα Εθνικά Καλλιστεία, είναι μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για να κάνεις την αρχή για μία πορεία στο χώρο της μόδας και της τηλεόρασης.

Είχεις κάποια ενασχόληση με το χώρο της ομορφιάς πριν την συμμετοχή σε αυτά;

Είχα μία μικρή επαφή με το χώρο της ομορφιάς. Έχω μάθει να κάνω αργά και σταθερά βήματα, και γιαυτό το λόγο θεώρησα ότι έπρεπε να ξεκινήσω την πορεία μου μέσα από τα Εθνικά Καλλιστεία της χώρας μου.

Τι πιστεύεις ότι αποκόμισες απ’ όλη αυτή την εμπειρία;

Θεωρώ ότι κάθε άνθρωπος απ’ οποιαδήποτε εμπειρία που έχει στη ζωή του σίγουρα αποκομίζει πράγματα. Η δική μου εμπειρία μέσα από τα Εθνικά Καλλιστεία ήταν πολύ όμορφη και εκτός από τον τίτλο μου και την ανακοίνωση ότι θα είμαι πρέσβειρα για τον καρκίνο του μαστού, που για μένα είναι κάτι εξαιρετικά τιμητικό, σίγουρα αποκόμισα πολύ καλές γνωριμίες με ανθρώπους του χώρου, που θα με βοηθήσουν στα μετέπειτα βήματα μου.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που θεωρείς ότι σε έκαναν να ξεχωρίσεις και να κερδίσεις τον τίτλο “STAR gs HELLAS 2017”;

Όλες οι κοπέλες ήτανε όμορφες και με ξεχωριστές προσωπικότητες. Αυτό που με έκανε ίσως να ξεχωρίσω, θεωρώ ότι είναι το γεγονός ότι έχω ένα πακέτο με μεσογειακά χαρακτηριστικά, όπως επίσης και το γεγονός ότι αυτό που κάνω το αγαπάω και όταν κάποιος αγαπάει αυτό που κάνει, με τον τρόπο του, ξεχωρίζει.

Γνωρίζουμε ότι θα συμμετέχεις σε διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς, ποιος είναι αυτός;

Θα συμμετέχω στα Miss universe Tourism, έναν πολύ μεγάλο παγκόσμιο διαγωνισμό και είμαι πολύ χαρούμενη γιαυτό!

Αν έχεις παρακολουθήσει αντίστοιχους διαγωνισμούς, πιστεύεις ότι ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος;

Μιλάμε για ένα παγκόσμιο διαγωνισμό, που η κάθε χώρα φέρνει μαζί της εκτός απ’την ομορφιά, τον πολιτισμό τα ήθη και τα έθιμα της και σίγουρα πιστεύω ότι ο ανταγωνισμός θα είναι πολύ μεγάλος.

Έχω ακούσει ότι είσαι πολλά χρόνια αθλήτρια στο βόλεϊ σε υψηλό επίπεδο, η ενασχόλησή σου με τον αθλητισμό σε ποιο βαθμό σε βοήθησε να μπεις στο χώρο της ομορφιάς;

Ασχολούμαι με τον αθλητισμό από πολύ μικρή ηλικία. Στα οχτώ μου ασχολήθηκα με το στίβο και δύο χρόνια αργότερα με το βόλεϊ, που είναι και η μεγάλη μου αγάπη. Σίγουρα με έχει βοηθήσει πολύ καθώς μέσα από το βόλεϊ κατάφερα να έχω ένα καλοσχηματισμένο σώμα με σωστές αναλογίες, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για το χώρο της μόδας, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι μέσα από τον αθλητισμό έχω μάθει την πειθαρχία, την ομαδικότητα και την ευγενή άμιλλα.

Τα Καλλιστεία επί πολλά χρόνια λόγω κρίσης ήταν υποβαθμισμένα, σύμφωνα με τη δική σου εμπειρία πιστεύεις ότι φέτος αυτό άλλαξε;

Η κρίση έχει επηρεάσει την ανθρώπινη επιβίωση, οπότε ήταν αναμενόμενο ότι θα επηρέαζε και διάφορους άλλους τομείς όπως είναι και τα Εθνικά Καλλιστεία.

Σύμφωνα με τη δική μου εμπειρία αυτό φέτος άλλαξε καθώς ο πρόεδρος των Εθνικών Καλλιστείων κύριος Γιώργος Κούβαρης, ενάντια στην κρίση, κατάφερε να κάνει μια εξαιρετική διοργάνωση, με μεγάλους  χορηγούς, με την αίγλη και τη λάμψη που της αρμόζει στο golf της Γλυφάδας!

Τέλος, θα ήθελα να σε ρωτήσω για τα μελλοντικά σου σχέδια, τα όνειρά σου, και τους στόχους σου, σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Έχω ένα μοτίβο ζωής να κάνω αργά και σταθερά βήματα. Αυτή τη στιγμή ασχολούμαστε με την προετοιμασία μου για το παγκόσμιο διαγωνισμό και με κάποιες προτάσεις που μου έχουν γίνει. Από εκεί και πέρα τα όνειρα που κάνω για τη ζωή μου είναι γραφικά αλλά και ουσιαστικά για μένα. Θέλω να έχω υγεία, όπως και όλος ο κόσμος, γιατί αυτό είναι το σημαντικότερο και από εκεί και πέρα πρώτα ο Θεός, να μπορέσω να έχω μία καλή επαγγελματική πορεία στο χώρο της μόδας και της τηλεόρασης και όταν θα έρθει η ώρα να κάνω μία όμορφη και υγιή οικογένεια, με τα ιδανικά και τις αξίες που έχω υιοθετήσει από την οικογένειά μου.

Συνέντευξη: Αναστασία Τιτάκη