Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Χανιά: Γραφείο συνοικεσίων εξαπατούσε ηλικιωμένους

Χανιά: Γραφείο συνοικεσίων εξαπατούσε ηλικιωμένους

Χανιά: Γραφείο συνοικεσίων εξαπατούσε ηλικιωμένους

Ένα γραφείο ευρέσεως εργασίας, αποδείχθηκε πως λειτουργούσε και σαν γραφείο συνοικεσίων, εξαπατώντας αρκετούς ηλικιωμένους, στην περιοχή των Χανίων.

Σάλο έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η υπόθεση που φαίνεται πως εμπλέκει αρκετούς εξαπατημένους πολίτες, από γραφείο συνοικεσίων.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του zarpanews.gr, οι αστυνομικές υπηρεσίες διεξάγουν οργανωμένη επιχείρηση. Οι Αρχές εστιάζουν σε ένα γραφείο ευρέσεως εργασίας -σύμφωνα με την επωνυμία- με γραφεία στο κέντρο των Χανίων.

Η προανάκριση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Διερευνάται οικονομική απάτη και απόσπαση μεγάλων χρηματικών ποσών από Χανιώτες, που απευθύνονταν στην επιχείρηση.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα στοιχεία η επιχείρηση πέραν της ευρέσεως εργασίας, φαίνεται πως παρείχε υπηρεσίες συμβουλευτικής πληροφόρησης για εργασιακά ζητήματα ενώ διατηρούσαν ακόμα και γραφείο γνωριμιών-συνοικεσίων στα προσφερόμενα.

Για το τελευταίο μάλιστα φαίνεται πως έχουν γίνει δεκάδες καταγγελίες για εξαπάτηση, όπου ηλικιωμένοι χρεώνονταν με μεγάλα ποσά έναντι προσφοράς “συντροφιάς” από γυναίκες του γραφείου, που προσφέρονταν ως σύντροφοι.

Στην υπόθεση εξετάζονται αρκετές καταγγελίες ανυποψίαστων πολιτών που πλήρωναν υπέρογκα τις αμοιβές για να ζευγαρώσουν.

Την υπόθεση χειρίζονται προσεκτικά οι αρμόδιες αστυνομικές υπηρεσίες Χανίων, σχετικά με το ποιοι εμπλέκονται πίσω από την υπόθεση που φαίνεται να έχει και επιπλέον προεκτάσεις.

ΠΗΓΗ: zarpanews