Αρχική ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΜΑΣ Αγία Βαρβάρα Χαϊδάρι: Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ κατά της ακροδεξιάς

Χαϊδάρι: Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ κατά της ακροδεξιάς

Χαϊδάρι

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στο Χαϊδάρι με θέμα τον νεοφιλελευθερισμό και την ακροδεξιά.

Στην ανοιχτή πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με διοργανωτές οργανώσεις μελών του κόμματος Αιγάλεω και Αγ. Βαρβάρας βρέθηκε πλήθος κόσμου αλλά και ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρης Βίτσας, o ανεξάρτητος βουλευτής που στηρίζει την κυβέρνηση, Σπύρος Δανέλλης, αλλά και ο πρώην υπουργός, Γιάννης Ραγκούσης.

Χαϊδάρι

Στην εκδήλωση βρέθηκε και το Ctview.gr και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, κ. Βίτσα.

Ο κ. Βίτσας δήλωσε αποκλειστικά στο Ctview.gr πως η συσπείρωση των προοδευτικών δυνάμεων αποτελεί μονόδρομο για το μέλλον της Αριστεράς.

Μάλιστα, σημείωσε με νόημα πως ήδη στην Ευρώπη οι Σοσιαλδημοκράτες “αγκαλιάζουν” με θέρμη την προσπάθεια του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα κατά του νεοφιλελευθερισμού και της ακροδεξιάς.

Χαϊδάρι

Στο ίδιο μήκος κύματος; και ο ανεξάρτητος βουλευτής, Σπύρος Δανέλλης, ο οποίος σημείωσε πως από τότε που δρούσε στη Βουλή ως βουλευτής του τότε Συνασπισμού είχε χαράξει μία πορεία κατά των φαινομένων αυτών.

Διευκρίνισε δε πως πλέον του έχει δοθεί η ευκαιρία μέσα από το κάλεσμα του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα κατά των φαινομένων αυτών να συμβάλει εκ νέου σε αυτή την προσπάθεια μέσα από τους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ.