Αρχική CULTURE Αυτοί θα μπουν στο Rock and Roll Hall of Fame το 2019...

Αυτοί θα μπουν στο Rock and Roll Hall of Fame το 2019 (vid)

Brexit: Ο Τομ Γιορκ των Radiohead επιτέθηκε στη Μέι

Ανακοινώθηκαν οι καλλιτέχνες και τα συγκροτήματα που θα εισέλθουν στο Rock and Roll Hall of Fame το 2019!

Οι The Cure, Def Leppard, Tζάνετ Τζάκσον, Στίβι Νικς, Radiohead, Roxy Music και Zombies θα εισαχθούν στο Rock And Roll Hall Of Fame, μέσω ειδικής τελετής, που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Μαρτίου 2019 στο Barclays Center στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τρεις από τους 7, (Def Leppard, Στίβι Νικς και Roxy Music) ήταν υποψήφιοι για πρώτη φορά, αν και η Νικς έχει μπει στο Rock and Roll Hall of Fame ως μέλος των Fleetwood Mac.

Μάλιστα, οι νεοεισαχθέντες: Def Leppard, Στίβι Νικς, The Zombies και Cure ήρθαν πρώτοι και στις ψήφους του κοινού, ενώ -ευχάριστη- έκπληξη αποτελεί η είσοδος των Roxy Music.

Να υπενθυμίσουμε ότι η λίστα των 15 συνολικά υποψηφίων για την «Τάξη του 2019» περιλάμβανε τους: Def Leppard, Devo, Τζάνετ Τζάκσον, John Prine, Kraftwerk, LL Cool J, MC5, Radiohead, Rage Against the Machine, Roxy Music, Στίβι Νικς, Τhe Cure, Todd Rundgren, Rufus & Chaka Kahn και Zombies.

Η προπώληση των εισιτηρίων για όσους θέλουν να ζήσουν από κοντά τη λαμπερή τελετή, την οποία θα καλύψει το τηλεοπτικό δίκτυο HBO, θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο.