Αρχική LIFESTYLE Αυτή είναι η νέα “Μις Υφήλιος” – Η θέση της Ιωάννας Μπέλλα

Αυτή είναι η νέα “Μις Υφήλιος” – Η θέση της Ιωάννας Μπέλλα

Αυτή είναι η νέα

H Κατριόνα Γκρέι από τις Φιλιππίνες στέφθηκε “Μις Υφήλιος”. Αυτή ήταν η τέταρτη φορά που η χώρα αυτή της νοτιοανατολικής Ασίας κερδίζει τον διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς. Στην 20η θέση η Ιωάννα Μπέλλα.

Η 24χρονη Φιλιππινο-αυστραλή, Κατριόνα Γκρέι αναδείχθηκε “Μις Υφήλιος” στον διαγωνισμό που διεξήχθη στην πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, την Μπανγκόκ.

“Η καρδιά μου είναι γεμάτη με τόση ευγνωμοσύνη. Υπήρξαν στιγμές που αμφέβαλα και ήμουν συναισθηματικά φορτισμένη, ένιωθα την πίεση”, είπε η Γκρέι, η οποία φορούσε ένα κόκκινο και πορτοκαλί φόρεμα εμπνευσμένο από το όρος Μαγιόν, ένα ηφαίστειο που εξερράγη φέτος.

Η Γκρέι ρωτήθηκε στη διάρκεια του διαγωνισμού ποια είναι η άποψή της για την νομιμοποίηση της κάνναβης και απάντησε ότι την υποστηρίζει για ιατρική χρήση.

Η Γκρέι είπε ακόμη ότι έχοντας εργαστεί σε παραγκούπολη της Μανίλας έχει μάθει να βρίσκει την ομορφιά ακόμη και σε δύσκολες καταστάσεις.

“Μακάρι να μπορούσα να διδάξω στους ανθρώπους να είναι ευγνώμονες, έτσι θα μπορούσαμε να έχουμε έναν καταπληκτικό κόσμο όπου ο αρνητισμός δεν θα γιγαντωνόταν και δεν θα καλλιεργούνταν και τα παιδιά θα είχαν στα πρόσωπά τους ένα χαμόγελο”, είπε.

Η 24χρονη “Μις Νότιος Αφρική” Ταμαρίν Γκριν είναι η πρώτη επιλαχούσα και ακολουθεί η “Μις Βενεζουέλα”, η 19χρονη Στέφανι Γκουτιέρες.

Η Ελληνίδα “Σταρ Ελλάς” Ιωάννα Μπέλλα, δεν κατάφερε να μπει στην 20άδα, όπως η πρώτη τρανσέξουαλ διαγωνιζόμενη, Άντζελα Πόνσε, από την Ισπανία.