Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ατύχημα στο μετρό της Ρώμης με δέκα τραυματίες μεταξύ των οποίων και...

Ατύχημα στο μετρό της Ρώμης με δέκα τραυματίες μεταξύ των οποίων και οπαδοί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Σοβαρό ατύχημα με τουλάχιστον δέκα τραυματίες σημειώθηκε στο μετρό της Ρώμης. Ανάμεσά τους και οπαδοί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας που πήγαιναν στο “Ολίμπικο” για την αναμέτρηση της ομάδας τους με τη Ρόμα.

Τουλάχιστον δέκα άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και οπαδοί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που πήγαιναν στο στάδιο «Ολίμπικο» της Ρώμης για τον αγώνα της ομάδας τους με την τοπική Ρόμα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League, τραυματίστηκαν στις κυλιόμενες σκάλες του σταθμού «Repubblica», στο μετρό της ιταλικής πρωτεύουσας.

Στο σημείο επικράτησε συνωστισμός και οι πρώτες εικόνες συγκλονίζουν, καθώς τραυματιοφορείς και ασθενοφόρα παραλαμβάνουν τους χτυπημένους ανθρώπους. Μεταξύ άλλων, υπάρχουν αναφορές για έναν πολύ σοβαρά τραυματία, ο οποίος έχασε το πόδι του!

Αξίζει να σημειωθεί ότι, την ώρα του ατυχήματος, στην ιταλική πόλη έβρεχε καταρρακτωδώς. Τα ορμητικά νερά πλημμύρισαν τις σκάλες του μετρό, με αποτέλεσμα πολλοί άνθρωποι να γλιστρήσουν και στη συνέχεια ουσιαστικά να ποδοπατηθούν από αυτούς που βρίσκονταν πίσω τους.