Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Απαγωγή 16χρονου στη Θεσσαλονίκη – Ζητούσαν λύτρα από την οικογένειά του

Απαγωγή 16χρονου στη Θεσσαλονίκη – Ζητούσαν λύτρα από την οικογένειά του

Αττική: Συμμορία ανηλίκων διέπραξε πάνω από 20 κλοπές

Θύμα απαγωγής είχε πέσει ένας 16χρονος Πακιστανός στη Θεσσαλονίκη. Ζητούσαν λύτρα οι δράστες, ωστόσο συνελήφθησαν μετά από αστυνομική επιχείρηση.

Λύτρα από τους οικείους ενός 16χρονου υπηκόου Πακιστάν ζητούσαν μέλη συμμορίας, που τον είχαν απαγάγει και τον κρατούσαν σε παράπηγμα.

Η φερόμενη δράση τους αποκαλύφθηκε ύστερα από καταγγελία του ανήλικου και αστυνομική επιχείρηση που έλαβε χώρα σε περιοχή έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Για εμπλοκή στην υπόθεση συνελήφθησαν δύο υπήκοοι Αλβανίας, 49 και 30 ετών, εις βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ αναζητούνται ακόμη δύο άτομα, που φέρονται ως συνεργοί τους.

Προηγήθηκε καταγγελία τού θύματος, σύμφωνα με την οποία, άγνωστοι τον επιβίβασαν δια της βίας σε αυτοκίνητο από την περιοχή των Λαγκαδικίων και τον οδήγησαν στο παράπηγμα, το οποίο βρίσκεται σε περιοχή του Δήμου Βόλβης.

Ο ανήλικος κατάφερε να «αποδράσει» και απευθύνθηκε στις αστυνομικές Αρχές, καταγγέλλοντας την απαγωγή και την παράνομη κράτησή του.

Ακολούθησε η σύλληψη των καταγγελλόμενων ως δραστών, που οδηγούνται στην εισαγγελία Θεσσαλονίκης, αντιμετωπίζοντας τις πράξεις τής από κοινού αρπαγής ανηλίκου, της συμμορίας και της παράνομης μεταφοράς αλλοδαπού, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή τους σε παρόμοιες υποθέσεις.