Αρχική Exclude Αντίδραση Πολάκη για τις κατηγορίες που εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης

Αντίδραση Πολάκη για τις κατηγορίες που εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης

Πολάκης

«Γελούν και τα κομοδίνα». Με αυτή τη φράση απαντάει μεταξύ άλλων ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης στη δήλωση που έκανε το απόγευμα της Τετάρτης ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Όταν έχεις παραδεχθεί στην ελβετική τηλεόραση πως η Novartis χρημάτιζε πολιτικούς και γιατρούς αλλά έσωζε και κόσμο¨ και έχεις καταλάβει πως έβγαλες τα μάτια σου μόνος σου ενώ κλαιγόσουν στα κανάλια πως δεν υπάρχει σκάνδαλο και θα γδάρεις τους εχθρούς σου ζωντανούς, τότε λες -πετώντας την μπάλα στο διάστημα- πως τα πήρε ο Τσίπρας και ο Πολάκης από τη Novartis!» αναφέρει στο documentonews.gr και προσθέτει πως «αφενός γελούν και τα κομοδίνα και αφετέρου μάλλον το γνωστό πρόβλημα συμπεριφοράς περνάει πλέον σε άλλη σφαίρα αντιμετώπισης».

Αντίδραση από ΣΥΡΙΖΑ

Την ίδια ώρα ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του σχολίασε τη δήλωση του κ. Γεωργιάδη. Όπως αναφέρει η Κουμουνδούρου «ο κ. Γεωργιάδης φαίνεται ότι έχει αρχίσει να ζορίζεται για τα καλά με το σκάνδαλο Novartis, ιδίως μετά τις αποκαλύψεις στο ντοκιμαντέρ της Ελβετικής τηλεόρασης. Και όπως κάθε γνήσιος ακροδεξιός που έχει μελετήσει τον Γκέμπελς, όταν ζορίζεται ξεσπά σε χυδαιότητες για αντιπερισπασμό. Θα έχει φαίνεται τους λόγους του να αγχώνεται, καθώς η έρευνα της Δικαιοσύνης που τον αφορά παραμένει σε εξέλιξη».

«Το θέμα όμως δεν είναι ο ίδιος, αλλά ο Πρωθυπουργός που τον ανέχεται. Τα περιθώρια των ελιγμών στενεύουν. Ή τον στέλνει σπίτι του απόψε ή ταυτίζεται πλέον απόλυτα με αυτόν και τις αθλιότητές του, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει στο μέλλον» προσθέτει η Κουμουνδούρου.