Αρχική CULTURE Aννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Είμαι άθεη – Έχω δεχθεί έντονες και βίαιες επικρίσεις»...

Aννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Είμαι άθεη – Έχω δεχθεί έντονες και βίαιες επικρίσεις» (vid)

Παπαχαραλάμπους

Καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή “Μεσάνυχτα” ήταν το βράδυ της Δευτέρας η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Η ηθοποιός που πριν χρόνια συστήθηκε στο κοινό ως η “Ερατώ” στη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη «Ψίθυροι Καρδιάς» μίλησε -μεταξύ άλλων- για τη σχέση της με τη θρησκεία, αλλά και για τα σχόλια που έχει δεχτεί για τα “πιστεύω” της.

Συγκεκριμένα, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους δήλωσε ότι δεν πιστεύει σε κανέναν Θεό και σε καμία θρησκεία, αποκαλύπτοντας ότι η στάση της αυτή στάθηκε αφορμή ώστε να δεχθεί πολύ κακή κριτική και επικριτικά σχόλια από πολλούς. Κάτι που όπως τόνισε, δεν αντιλαμβάνεται.

Τομ Χανκς και Ρίτα Ουίλσον πήραν εξιτήριο – Παραμένουν σε καραντίνα

“Εχουμε ανεξιθρησκεία. Ο καθένας μπορεί να πιστεύει ό,τι θέλει χωρίς να κρίνεται για αυτό. Έχω δεχθεί πολλές φορές επικρίσεις για το ότι δεν πιστεύω και πολύ άσχημες, βίαιες και πολύ έντονες χωρίς λόγο, γιατί εγώ δεν βρίζω κάποιον επειδή πιστεύει, οπότε έχω και εγώ το δικαίωμα να μη με βρίζουν επειδή δεν πιστεύω.Από μικρή είμαι άθεη. Ο μπαμπάς μου δεν πιστεύει, η μητέρα μου πίστευε, όχι φανατικά. Όσο για τα μυστήρια, έχουμε κάνει πολιτικό, αλλά έχουμε βαφτίσει τα παιδιά. Το έχουμε μοιράσει.Ο Φάνης είναι πιο παραδοσιακός, αλλά έχει αποδεχθεί ο ένας τον άλλο. Δεν έχει τεθεί όμως θέμα να κάνουμε θρησκευτικό γάμο” είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το σχετικό βίντεο: