Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Αναβολή στο τουρνουά 3Χ3 των Αχαρνών λόγω πένθους!

Αναβολή στο τουρνουά 3Χ3 των Αχαρνών λόγω πένθους!

Αναβολή στο τουρνουά 3Χ3 των Αχαρνών λόγω πένθους!

Την απόφαση να αναβληθεί το τουρνουά 3Χ3 των Αχαρνών, που ήταν προγραμματισμένο για το Σαββατοκύριακο (10-11/06), πήρε ο ΠΣΑΚ μετά από συνεννόηση με τον Δήμαρχο της περιοχής, λόγω του θανάτου του 10χρονου μαθητή.

Ο τραγικός θάνατος του 10χρονου μαθητή στο Μενίδι, οδήγησε τον ΠΣΑΚ στην απόφαση να αναβάλλει το προγραμματισμένο γι’ αυτό το Σαββατοκύριακο, τουρνουά 3Χ3, έπειτα από συζήτηση με τον Δήμαρχο Αχαρνών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ:

«Σοκ προκαλεί η είδηση του θανάτου ενός 10χρονου μαθητή στις Αχαρνές και αποφασίστηκε η αναβολή του τουρνουά 3Χ3, που ήταν προγραμματισμένο γι αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η απώλεια του παιδιού, συγκλόνισε όπως ήταν αναμενόμενο και τους φορείς του ελληνικού μπάσκετ που διοργανώνουν τα τουρνουά και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού και τους οικείους του.

“Το μπάσκετ είναι παιχνίδι, το παιχνίδι είναι χαρά, και χαρά στη… σκιά μιας απώλειας ενός παιδιού, δεν υπάρχει! Είναι λοιπόν αδύνατο να διεξαχθεί το τουρνουά. Πάνω απ ολα είμαστε άνθρωποι…”

Μετά από συζητήσεις που είχαμε με τον Δήμο Αχαρνών, το τουρνουά προγραμματίστηκε για τις αρχές Σεπτεμβρίου».