Αρχική Exclude Ανατροπή στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι – Το άτομο υπεράνω υποψίας

Ανατροπή στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι – Το άτομο υπεράνω υποψίας

βιτριόλι

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι έρευνες της αστυνομίας για την εξιχνίαση της υπόθεσης της φρικτής επίθεσης με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης, στην Καλλιθέα, πριν από 12 ημέρες.

Οι Αρχές εξέταζαν τρία με τέσσερα βασικά σενάρια, που σχετίζονται με πρόσφατα συμβάντα, ωστόσο, αυτά φαίνεται να καταλήγουν σε αδιέξοδο. Και αυτό γιατί αφενός οι βασικοί ύποπτοι έχουν ισχυρά άλλοθι και αφετέρου, γιατί ο σωματότυπος της μαυροντυμένης γυναίκας δεν συνάδει με των υπόπτων.

Το συμπέρασμα στο οποίο καταλήγουν οι αστυνομικές αρχές είναι ότι η επίθεση οργανώθηκε με μεθοδικότητα, καθώς η δράστιδα που περιέλουσε την Ιωάννα με βιτριόλι φρόντισε ώστε να μεταβεί στον τόπο της επίθεσης και να φύγει από εκεί με μελετημένο τρόπο και να εξαφανίσει τα ίχνη της.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το Mega, το επικρατέστερο σενάριο που επανέρχεται στο προσκήνιο, είναι ότι υπήρξε ηθικός αυτουργός και πρόκειται για άτομο υπεράνω υποψίας, που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί.

Εκτιμούν ότι έχουν εντοπίσει το κίνητρο του ηθικού αυτουργού, ωστόσο, δεν είναι σε θέση ακόμη να αποκρυπτογραφήσουν το πώς υλοποιήθηκε το φρικτό σχέδιο. Εξετάζουν ακόμη και το ενδεχόμενο η φυσική αυτουργός της επίθεσης να κλήθηκε από άλλη περιοχή και όχι από την Αθήνα.


Τις τελευταίες ώρες οι αστυνομικές αρχές έχουν διαδοχικές συναντήσεις με την 34χρονη Ιωάννα, σε μία προσπάθεια να πέσει φως στην υπόθεση.