Αρχική ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΜΑΣ Ανατροπή νταλίκας στο Δαφνί -«Με στράβωσε ο ήλιος», λέει ο οδηγός για...

Ανατροπή νταλίκας στο Δαφνί -«Με στράβωσε ο ήλιος», λέει ο οδηγός για το τροχαίο [βίντεο]

Δαφνί

Συγκλονισμένος παραμένει ο οδηγός της νταλίκας από το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε την περασμένη Δευτέρα στο Δαφνί, όταν το όχημά του δίπλωσε και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρία άτομα.

To μεγάλο όχημα είχε πορεία στο ρεύμα προς Κόρινθο με τον οδηγό της να φρενάρει απότομα με συνέπεια να προσκρούσει σε διερχόμενο ταξί. Αμέσως μετά χτύπησε και στο διαχωριστικό διάζωμα, πέρασε στο ρεύμα προς Αθήνα και εν συνεχεία δίπλωσε στα δύο.

«Σε εκείνο το σημείο είναι η ώρα τέτοια που σε στραβώνει ο ήλιος, δεν έβλεπα ούτε στα πέντε μέτρα. Ξαφνικά βλέπω ότι μπροστά μου μέσα στη λωρίδα είναι σταματημένο ένα αυτοκίνητο με αλάρμ το οποίο είχε εμπλακεί όπως έμαθα σε άλλο ατύχημα. Εκανα ελιγμό στα αριστερά, η ρεμούλκα με έσπρωξε στα κιγκλιδώματα με αποτέλεσμα εγώ με το αυτοκίνητό και το μπροστινό μέρος της ρεμούλκας να περάσω στο άλλο το ρεύμα. Από ευτύχημα δεν ερχόταν κάποιο αυτοκίνητο γιατί θα περνούσε από κάτω», είπε χαρακτηριστικά.

«Το ταξί το είδα όταν κατέβηκα από το όχημα, δεν ξέρω από πού ήρθε και πως βρέθηκε εκεί. Ετρεχα με 30 χιλιόμετρα. Συγκεκριμένα, 27 χιλιόμετρα έγραψε ο ταχογράφος», συνέχισε ο οδηγός της νταλίκας.