Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ανακοίνωση του Αιγάλεω για τα εισιτήρια διαρκείας

Ανακοίνωση του Αιγάλεω για τα εισιτήρια διαρκείας

Ανακοίνωση του Αιγάλεω για τα εισιτήρια διαρκείας

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει για την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν, τα οποία έχουν ήδη τεθεί σε κυκλοφορία, εξέδωσε η ομάδα του Αιγάλεω.

Με κεντρικό σύνθημα #ΌπωςΠαλιά, διατίθενται από χθες (12/07), τα εισιτήρια διαρκείας του Αιγάλεω για τη νέα αγωνιστική περίοδο και το “Σίτι” ενημέρωσε με ανακοίνωσή του για τις τιμές και τα σημεία πώλησής τους.

Η ανακοίνωση

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε πως ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 με κεντρικό σύνθημα #ΌπωςΠαλιά, που συμβολίζει την επιθυμία και τις προσπάθειές μας για την επαναφορά του Α.Ο. Αιγάλεω στις κατηγορίες που θριάμβευσε στο παρελθόν, πάντα έχοντας την υποστήριξη των φιλάθλων του.

Σας δίνουμε λοιπόν την ευκαιρία να σταθείτε δίπλα σε αυτό το εγχείρημα, αγοράζοντας την κάρτα διαρκείας σας η οποία σας εξασφαλίζει τη δυνατότητα εισόδου στο γήπεδο στα 13 (τουλάχιστον) εντός έδρας παιχνίδια του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, καθώς και στα παιχνίδια του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής. Τα εισιτήρια διαρκείας θα διατίθενται στην τιμή των 50 ευρώ.

Μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήρια διαρκείας από τα εξής σημεία:

  • Λέσχη Φίλων Αιγάλεω Θύρα 12, Aλατσάτων 48 – Πλατεία Ειρήνης (τις ώρες: 11:00 – 14:00 και 18:00 – 22:00)
  • Φαρμακείο “Στέλιος Καλογερόπουλος”, Ιερά Οδός 314 & Έβρου 2, Αιγάλεω – Πλατεία Δαβάκη
  • Καφέ Πλατεία, Παπαρρηγοπούλου 1, Αιγάλεω – Πλατεία Καραγιάννη Λέλας

Στην επίσημη σελίδα μας στο facebook θα ανακοινώνονται και τα ονόματα των επιχειρήσεων που στηρίζουν αυτό το εγχείρημα, με το λογότυπό τους να βρίσκεται στο πίσω μέρος των καρτών διαρκείας.

Πάμε λοιπόν, όλοι μαζί #ΌπωςΠαλιά!