Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΟΣΜΟΣ Αλάσκα: Κτηνωδία – Σκότωσαν αρκούδα και τα μωρά της (vid)

Αλάσκα: Κτηνωδία – Σκότωσαν αρκούδα και τα μωρά της (vid)

Αλάσκα: Κτηνωδία - Σκότωσαν αρκούδα και τα μωρά της (vid)

Κτηνωδία στην Αλάσκα από έναν πατέρα και τον γιο του, οι οποίοι δολοφόνησαν εν ψυχρώ, χωρίς κανέναν λόγο, μια αρκούδα και τα μωρά της.

Απίστευτη κτηνωδία στην Αλάσκα, όπου ένας πατέρας με το γιο του σκότωσαν μια αρκούδα και τα μωρά της, ποζάροντας υπερήφανοι και φωτογραφίζοντας το ματωμένο «θέαμα», λέγοντας μάλιστα προκλητικά ότι «σκοτώνουν ό,τι γουστάρουν».

Οι κυνηγοί, εμφανίστηκαν με πέδιλα του σκι στους πάγους της Αλάσκας. O ένας μάλιστα, χωρίς μπλούζα. Επέλεξαν το σημείο όπου ήταν σε νάρκη η μαύρη αρκούδα με τα μωρά της και τα σκότωσαν εν ψυχρώ.

Τράβηξαν μάλιστα έξω τα ματωμένα τους σώματα και τραβούσαν φωτογραφίες. Έλεγαν επίσης, ότι ποτέ δε θα καταφέρουν να τους συνδέσουν με τη δολοφονία των αθώων ζώων.

Για κακή τους τύχη, η φωλιά των άτυχων ζώων παρακολουθούνταν από κάμερα που μελετούσε τη ζωή τους. Έτσι οι κτηνώδεις «κυνηγοί» εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν.

Ο πατέρας, Άντριου Ρένερ, και ο γιός του, Όουεν, καταδικάστηκαν σε φυλάκιση με αναστολή και χρηματικό πρόστιμο. Επιπλέον, τους αφαιρέθηκε η άδεια κυνηγών.