Αρχική CULTURE ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Αισχύλεια 2020: Τι θα δούμε φέτος στο φεστιβάλ Ελευσίνας – Αναλυτικό πρόγραμμα

Αισχύλεια 2020: Τι θα δούμε φέτος στο φεστιβάλ Ελευσίνας – Αναλυτικό πρόγραμμα

Αισχύλεια 2020: Τι θα δούμε φέτος στο φεστιβάλ Ελευσίνας – Αναλυτικό πρόγραμμα

Παρά τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, κανονικά θα διεξαχθεί το φεστιβάλ Ελευσίνας Αισχύλεια και φέτος. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επιλεγμένες εκδηλώσεις, παραστάσεις, συναυλίες, μια εικαστική εγκατάσταση και κινηματογραφικές προβολές για την ψυχαγωγία των παρευρισκόμενων.

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας, υπό την αιγίδα του ΕΟΤ. Ο χώρος έχει διαμορφωθεί ειδικά και πληρεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία από τον Covid-19. Το εισιτήριο φέτος μειώθηκε από 12 σε 8 ανά άτομο ενώ το μειωμένο ανέρχεται στα μόλις 5.

Το πρόγραμμα για φέτος πλαισιώνουν πολλοί αξιόλογοι καλλιτέχνες, συνθέτες, τραγουδιστές και θεατρικές ομάδες.
Μεταξύ αυτών οι Ελευθερία Αρβανιτάκη με τον Γιάννη Κότσιρα, Δήμητρα Γαλάνη, Φωτεινή Δάρρα, Δημήτρης Ζερβουδάκης, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Κώστας Μακεδόνας με την Ρίτα Αντωνοπούλου, Σωκράτης Μάλαμας, Νατάσσα Μποφίλιου κ.α.

Όσον αφορά το θεατρικό πρόγραμμα, θα πραγματοποιηθούν παραστάσεις από το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, συμπεριλαμβανομένων: «Λυσιστράτη» (Εθνικό Θέατρο), «Όρνιθες» (ΚΘΒΕ), «Πέρσες» (Εθνικό Θέατρο), «Αντιγόνη» (Ομάδα Σημείο Μηδέν), «Όρνιθες- Η πολιτεία των πουλιών» (Ομάδα Μαγικές Σβούρες), «Ως την άκρη του κόσμου» της Μαρίας Παπαγιάννη, σε μουσική Θάνου Μικρούτσικου (Oμάδα C for Circus).

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ: Συνοπτικό Πρόγραμμα Αισχύλεια 2020