Αρχική ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΜΑΣ Αιγάλεω Αιγάλεω: Είχαν διαγραφεί όλα τα αρχεία της φοιτήτριας

Αιγάλεω: Είχαν διαγραφεί όλα τα αρχεία της φοιτήτριας

Εξάρχεια: Συνελήφθη η Ελληνοαυστραλέζα που είχε διαφύγει από το Λιμενικό

Ο δικηγόρος της οικογένειας της 22χρονης φοιτήτριας, αποκάλυψε ότι είχαν διαγραφεί όλα τα αρχεία από τον υπολογιστή της.

Νέα στοιχεία για τον θάνατο της 22χρονης φοιτήτριας στο Αιγάλεω, κατέθεσε η οικογένειά της στην αστυνομία.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο δικηγόρος της οικογένειας, Κώστας Τζαβάρας, μιλώντας στην ΕΡΤ1, ένας ένοικος της πολυκατοικίας, το μοιραίο βράδυ, άκουσε από το διαμέρισμα φωνές. Ήταν σαν να γινόταν πάρτι.

Ωστόσο, προβληματισμό προκαλεί το γεγονός ότι όλα τα αρχεία από τον υπολογιστή και το tablet της Αρετής, είχαν σβηστεί. Όμως, υπήρχε απόλυτη τάξη στο διαμέρισμα.

Τέλος ο κ. Τζαβάρας είπε ότι υπάρχουν κάποιες φωτογραφίες, από τις οποίες προκύπτει ότι υπήρχε κάποια σχέση με πρόσωπα, για το οποία θα πρέπει η έρευνα να προσανατολίσει το ενδιαφέρον της, ώστε να βεβαιωθεί από την πλευρά αυτή, αν έγινε πάρτι.

Σε ότι έχει να κάνει με την εμπλοκή σατανιστών στην υπόθεση, είπε ότι η φωτογραφία της 22χρονης, υπάρχει σε κάποιες ιστοσελίδες ανάλογου περιεχομένου. Κάτι που πρέπει να ερευνήσει η αστυνομία.

Δεκτές από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών οι επιφυλάξεις της οικογένειας για την εκδοχή της αυτοκτονίας

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς», ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών έκανε δεκτές τις επιφυλάξεις της οικογένειας για την εκδοχή της αυτοκτονίας. Μετά την κατατεθείσα μήνυση κατ’ αγνώστων για ανθρωποκτονία, ζήτησε να διαβιβαστεί η δικογραφία από το ΑΤ Αιγάλεω στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά της ζωής. Δεχόμενος έτσι, ότι υπάρχει έδαφος για έρευνα και εξιχνίαση της υπόθεσης ως ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η οικογένεια κατέθεσε και φωτογραφικό υλικό στη μήνυση, αναφέροντας ότι η κόρη τους έπεσε θύμα ανθρωποκτονίας που πιθανόν να σχετίζεται με σατανιστικές τελετές.

Οι δικηγόροι της οικογένειας, Μελίνα και Κώστας Τζαβάρας, κατέθεσαν μήνυση κατ’ αγνώστων για εγκληματική ενέργεια στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Ήδη έχουν ζητήσει τον ορισμό δεύτερου ιατροδικαστή πραγματογνώμονα για νέα εξέταση. Σκοπός είναι να αποσαφηνιστούν ορισμένες παράμετροι. Επίσης, ζήτησαν και έλεγχο του γραφικού χαρακτήρα του σημειώματος για να διαπιστωθεί η γνησιότητά του.

«Θέλουμε να διαπιστώσουμε τον ακριβή χρόνο θανάτου της κοπέλας. Καθώς και ποιο ακριβώς ζωτικό όργανο επλήγη και επέφερε τον θάνατό της. Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι πρόκειται για σκηνοθετημένη αυτοκτονία. Με απώτερο σκοπό να αποπροσανατολιστούν οι έρευνες της Αστυνομίας.

Οι ενδείξεις ξεκινούν από το ότι η εικόνα που περιγράφεται ως αυτοκτονία, έρχεται σε αντίφαση με την κοινή πείρα και λογική», δήλωσε στην εφημερίδα «Πατρίς» ο κ. Τζαβάρας. Καταλήγοντας, πρόσθεσε ότι υπάρχει κατάθεση ενοίκου της πολυκατοικίας για έντονες φωνές τα ξημερώματα της Πέμπτης (28/03) από το δωμάτιο της κοπέλας.