Αρχική CULTURE Adele: Νέο τραγούδι και εκατομμύρια views

Adele: Νέο τραγούδι και εκατομμύρια views

Adele, νέο τραγούδι, Easy on me

Adele και νέο τραγούδι εδώ και λίγες ώρες, το «Easy on me».

Adele και το νέο τραγούδι της, το «Easy on me» είναι εδώ και λίφες ώρες το Youtube και απλά σαρώνει. Σε περίπου 13 ώρες είχε περισσότερα από 21 εκατομμύρια views. Πρόκειται για μια μπαλάντα από το νέο της δίσκο με τίτλο «30».

Το πολυαναμενόμενο 4ο album της Adele έρχεται στις 19 Νοεμβρίου. Το ανακοίνωσε η ίδια με μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

“Δεν είμαι ούτε στο περίπου εκεί που ήλπιζα να είμαι όταν ξεκίνησα αυτό το album πριν 3 χρόνια. Το αντίθετο μάλιστα. Στηρίζομαι στη ρουτίνα και στη συνοχή για να νιώθω ασφάλεια. Πάντα έτσι έκανα. Και παρ’ όλα αυτά με τη θέλησή μου έριξα τον εαυτό μου σε έναν λαβύρινθο του απόλυτου χαμού και εσωτερικού αναβρασμού. Έμαθα πολλές αλήθειες για τον εαυτό μου, στον δρόμο. Ήταν τα πάντα μου στην πιο δύσκολη περίοδο της ζωής μου. Όταν το έγραφα, ήταν ο φίλος που ερχόταν με ενα μπουκάλι κρασί και φαγητό για να με κάνει να νιώσω καλύτερα. Ο σοφός φίλος που πάντα δίνει τις καλύτερες συμβουλές. Ο φίλος που μένει ξύπνιος όλη νύχτα για να μου κρατά το χέρι όσο κλαίω χωρίς να ξέρω τον λόγο. […] Και στο τέλος, ο φίλος που με πρόσεχε ενώ εγώ δεν ανταπέδιδα γιατί με είχε συνεπάρει η θλίψη. Επίπονα έχτισα ξανά το σπίτι μου και την καρδιά μου από τότε, και αυτό το album το αφηγείται. Το σπίτι είναι εκεί που είναι η καρδιά”.

Γράμμα στον γιο της

Αυτά έγραψε ανάμεσα σε άλλα η Adele. Μιλώντας στην Vogue, είπε επίσης πως μέσα από το album εξηγεί τις αλλαγές της ζωής της και. Στην τελική, μοιάζει να είναι σαν ένα γράμμα προς τον 9χρονο γιο της: ”Ο γιος μου είχε πολλές ερωτήσεις. Πολύ καλές ερωτήσεις, πολύ αθώες ερωτήσεις, όπως ‘γιατί δεν μπορείτε να ζείτε ακόμα μαζί;’… Ένιωσα πως ήθελα να του εξηγήσω, μέσα από το album, για όταν είναι στα 20 και στα 30 του, ποια είμαι και γιατί επέλεξα να αποσυνθέσω ολόκληρη τη ζωή του αναζητώντας την δική μου ευτυχία. Τον έκανα πολύ δυστυχισμένο κάποιες φορές, και αυτό είναι μια πληγή για μένα που δεν ξέρω πώς θα μπορέσω να επουλώσω”, είπε, εννοώντας την αλλαγή στη ζωή του γιου της, Angelo, μετά το διαζύγιό της από την πατέρα του.