Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΟΣΜΟΣ ABBA: Επιστρέφουν με νέο τραγούδι το φθινόπωρο

ABBA: Επιστρέφουν με νέο τραγούδι το φθινόπωρο

ABBA

Επιστρέφουν με νέο τραγούδι μέσα στο 2019 οι ABBA, 37 ολόκληρα χρόνια μετά την κυκλοφορία του τελευταίο τους άλμπουμ.

Ο Bjorn Ulvaeus των ABBA ανακοίνωσε ότι οι θαυμαστές μπορούν να περιμένουν ένα νέο τραγούδι τον «Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο». Από το τελευταίο άλμπουμ του τετραμελούς συγκροτήματος έχουν περάσει 37 χρόνια.

Ο μουσικοσυνθέτης και δισκογραφικός παραγωγός έκανε την ανακοίνωση στην εφημερίδα «Ekstra Bladet» της Δανίας. “Χρειαζόμαστε πολύ χρόνο για τη δημιουργία του βίντεο με τα avatar των μελών του συγκροτήματος”, δήλωσε. Συνεχίζοντας, τόνισε ότι το πρότζεκτ «έχει καθυστερήσει πάρα πολύ».

Οι ABBA, ένα από τα πιο εμπορικά επιτυχημένα συγκροτήματα στην ιστορία της ποπ/ντίσκο μουσικής, Bjorn Ulvaeus, Benny Andersson, Anni-Frid Lyngstad και Agnetha Faltskog έχουν ανακοινώσει ότι επανασυνδέθηκαν για να σχεδιάσουν μια εικονική περιοδεία με ψηφιακά είδωλα και ότι ένα από τα δύο νέα τραγούδια τους έχει τίτλο «I Still Have Faith in You».

Το σουηδικό συγκρότημα γνώρισε τεράστια φήμη κερδίζοντας στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision του 1974 με το «Waterloo» και έκανε μεγάλες επιτυχίες τη δεκαετία του ’70, όπως τα «Dancing Queen», «Take a chance on me», «Mamma Mia» κ.ά.