Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ 4ο Λύκειο Χαϊδαρίου: Στην 8άδα του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος

4ο Λύκειο Χαϊδαρίου: Στην 8άδα του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος

Εικόνα για το 4ο Λύκειο Χαϊδαρίου

Το 4ο Λύκειο Χαϊδαρίου πέρασε στην 8άδα του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου και πλέον αντιμετωπίζει το ΕΠΑΛ Ζακύνθου.

Το 4ο Λύκειο Χαϊδαρίου αφού νίκησε με το επιβλητικό 5-1 το 1ο ΕΠΑΛ Σπάρτης μέσα στην έδρα του, πέρασε στην 8άδα και πλέον αντιμετωπίζει το ΕΠΑΛ Ζακύνθου ελπίζοντας σε νίκη.

Έτσι θα καταφέρει να συνεχίσει τη νικηφόρα πορεία για τα τελικά του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου, που θα διεξαχθεί στα Ιωάννινα.

Ο αγώνας που οδηγεί στα ημιτελικά της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο «Τ. Χαραλαμπίδης» την Παρασκευή 07/04 και ώρα 10:30 π.μ.

Εικόνα για το 4ο Λύκειο Χαϊδαρίου

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Χαϊδαρίου:

“Ο Δήμος Χαϊδαρίου συγχαίρει τους νέους ποδοσφαιριστές, τους γονείς τους και τους καθηγητές τους για τις συνεχιζόμενες επιτυχίες και καλεί όλους τους Χαϊδαριώτες να δώσουν το παρόν υποστηρίζοντας τις προσπάθειες τις ομάδας.

Ευχόμαστε ολόθερμα καλή επιτυχία στην ομάδα μας, αν και όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα τα παιδιά είναι ήδη νικητές για τις προσπάθειές τους σε όλη την πορεία των αγώνων, για το αθλητικό πνεύμα και ήθος που τα διακατέχει.

Άντε και με τη νίκη!”