Αρχική CULTURE 383 Εορταστικές δράσεις & εκδηλώσεις στο Περιστέρι

383 Εορταστικές δράσεις & εκδηλώσεις στο Περιστέρι

Ο Δήμος Περιστερίου πρωταγωνιστεί και φέτος στις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, με 383 Εορταστικές δράσεις & εκδηλώσεις φορώντας το γιορτινό του χαμόγελο και δίνοντας  παντού το μήνυμα της αισιοδοξίας.

Μικροί και μεγάλοι από τις 7 Δεκεμβρίου 2018 μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2019 μπορούν να διασκεδάσουν ΔΩΡΕΑΝ στις 383 εορταστικές εκδηλώσεις και δράσεις! Από τις 11 το πρωί μέχρι τις 10:00 το βράδυ στην Πλατεία Δημαρχείου (σταθμός Μετρό “Περιστέρι”) με το Carousel, το Λούνα Παρκ, τα Γιορτινά Τρενάκια, την ωραιότερη Φάτνη της Αττικής και στην 1η Παιδική Χαρά – 9 Μούσες με το εορταστικό Καραβάκι και το “Σπίτι του Αϊ Βασίλη”!!!

Καθημερινά διοργανώνονται καλλιτεχνικά δρώμενα στην πλατεία του Δημαρχείου με τη συμμετοχή ξωτικών, ανιματέρ, ζογκλέρ, αλλά και συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και μουσικά δρώμενα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

18.30  Μεγάλη Χριστουγεννιάτικη Παρέλαση με Αι Βασίληδες, χρώματα, μουσικές και πολλές εκπλήξεις, πλημμυρίζουν τους δρόμους της πόλης με τη συμμετοχή Συλλόγων και Φορέων και χιλιάδων δημοτών μας. Η Ομάδα Τσίρκου Fabrica Athens δίνει τον τόνο στην παρέλαση με ακροβατικά και φωτιές – ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ.

19.00  ΑΝΑΜΜΑ ΔΕΝΔΡΟΥ. Συμμετέχουν η παιδική χορωδία του Δημοτικού Ωδείου & η Δημοτική Φιλαρμονική Ορχήστρα. Τα παιδιά της σχολής χορού ON STAGE, με την καθοδήγηση της Αλέκας Θωμαΐδη, χορεύουν αποχαιρετώντας το 2018, καλωσορίζοντας το 2019 .

19.15 ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ONIRAMA. Το πιο δυναμικό συγκρότημα που τα τελευταία χρόνια έχει αγαπηθεί από όλους και έχει ξεχωρίσει για την ενέργεια και το πάθος στις ζωντανές εμφανίσεις, έρχεται για μια μοναδική εμφάνιση. Θα “έχουν μαζί τους” τραγούδια από όλη τη δισκογραφία τους, αλλά και διασκευές αγαπημένων ελληνικών και ξένων τραγουδιών όπως μόνο αυτοί ξέρουν να κάνουν, σε μια συναυλία για όλους, γεμάτη ένταση και χρώματα – ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ.