Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ 34χρονος έχει υιοθετήσει πέντε παιδιά με ιδιαίτερες ικανότητες

34χρονος έχει υιοθετήσει πέντε παιδιά με ιδιαίτερες ικανότητες

παιδιά με ιδιαίτερες ικανότητες

Ένας 34χρονος άνδρας, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για κάθε πατέρα, αφού έχει υιοθετήσει πέντε παιδιά με ιδιαίτερες ικανότητες.

Ο Μπεν Κάρπεντερ είναι παράδειγμα προς μίμηση, καθώς εδώ και 13 χρόνια παίρνει υπό την προστασία του παιδιά που ψάχνουν λίγη πατρική στοργή. Παιδιά με ιδιαίτερες ικανότητες.

Ο Μπεν από 21 ετών έχει αρχίσει να υιοθετεί τέτοια παιδιά και να τα μεγαλώνει με την βοήθεια της μητέρας του.

Ο 34χρονος έκανε την αρχή με τον 11χρονο Τζακ, ο οποίος είχε αυτισμό και ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή.

Ακολούθησε η 7χρονη Ρούμπι, η οποία έχει τον σύνδρομο Pierre Robin, σκολίωση, πρόβλημα με την όραση. Επίσης, τα χέρια της λόγω της απουσίας κάποιων οστών μπορούν να κάνουν μόνο περιορισμένες κινήσεις.

Λίγο αργότερα πήρε και την αδελφή της Λίλη που έχει πρόβλημα με την ακοή της. με

Έπειτα, προστέθηκε ο Τζόσεφ, ο οποίος έχει σύνδρομο Down και χρησιμοποιεί τσάντα κολοστομίας.

Η παρέα μεγάλωσε ακόμη περισσότερο με τον μόλις 15 μηνών Νόα. Ο Νόα έχει ένα σπάνιο σύνδρομο που επηρεάζουν τόσο τα χέρια, όσο και τα πόδια του.

«Αγαπάω αυτό που κάνω. Ο κόσμος μπορεί να λέει οτι είναι πολύ σκληρή δουλειά, αλλά λατρεύω κάθε στιγμή. Είναι καταπληκτικά παιδιά, καθώς δεν επιτρέπουν στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν να τα κρατήσουν πίσω.

Απλά προχωράνε την ζωή τους», είπε χαρακτηριστικά ο Μπεν, ο οποίος στο παρελθόν είχε δουλέψει τόσο με ανήλικους, όσο και με ενήλικους με τέτοιες ιδιαιτερότητες και συμπλήρωσε: «Σίγουρα υπάρχουν και δύσκολες στιγμές, καθώς μιλάμε για 5 παιδιά με πολύπλοκες ανάγκες, αλλά αγαπώ κάθε στιγμή που περνάμε μαζί».