Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ 120 δόσεις: Κανονικά η ρύθμιση στα ασφαλιστικά Ταμεία

120 δόσεις: Κανονικά η ρύθμιση στα ασφαλιστικά Ταμεία

Δώρο Πάσχα: Πώς υπολογίζεται και πότε καταβάλλεται

Κανονικά θα προχωρήσει η ρύθμιση για τις 120 δόσεις στα ασφαλιστικά Ταμεία. Σύμφωνα με το υπουργείο απομένει η ρύθμιση κάποιων τεχνικών λεπτομερειών.

Τη διαβεβαίωση ότι η ρύθμιση για τις 120 δόσεις προς τα ασφαλιστικά Ταμεία θα προχωρήσει κανονικά, δίνουν πηγές του υπουργείου Εργασίας. Αυτό θα γίνει στο πλαίσιο που έχει ήδη περιγραφεί.

Τα ανωτέρω αποτελούν συνέχεια της δημοσιοποίησης της Έκθεσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Ωστόσο, όπως σημειώνουν, χρειάζεται λίγος χρόνος ακόμη για τις τεχνικές λεπτομέρειες.

Παράλληλα, οι ίδιες πηγές διευκρινίζουν ότι η ρύθμιση δεν θα επηρεάσει αρνητικά την κουλτούρα πληρωμών και αυτό έχει γίνει γνωστό και στους θεσμούς. Όπως αναφέρουν, οι παρατηρήσεις τους κάθε φορά που επίκειται μία ρύθμιση είναι πάντα αυτού του τύπου.

Όσον αφορά στην αύξηση του κατώτατου μισθού, πηγές του υπουργείου Εργασίας επισημαίνουν ότι η αύξησή του ενισχύει το εισόδημα των εργαζομένων, γεγονός που θα τονώσει την εσωτερική ζήτηση και την κατανάλωση και θα ενισχύσει τη θετική δυναμική της οικονομίας και της απασχόλησης.